Diverse gezichtsicoontjes naast elkaar: van heel verdrietig naar naar heel blij

Diverse gezichtsicoontjes naast elkaar: van heel verdrietig naar naar heel blij

Diverse gezichtsicoontjes naast elkaar: van heel verdrietig naar naar heel blij

Deel dit:
Advertenties

  1. Omgaan met een visuele beperking zonder steun van je omgeving24-04-2024 06:04:58
  2. NL: Enquête DB tolkgebruikers24-04-2024 04:04:37
  3. Spullen op een vaste plek leggen als je blind of slechtziend bent23-04-2024 07:04:11
  4. Enquête: Sociale interactie tussen kinderen met en zonder visuele beperking22-04-2024 04:04:42
  5. Gezocht: Interview voor Bachelorpaper dramatherapie22-04-2024 04:04:23
  6. Tips om insecten te weren als je blind of slechtziend bent22-04-2024 06:04:07
  7. Verbindingssystemen tussen loper met visuele beperking en buddy22-04-2024 05:04:03
  8. Strijden doet lijden tijdens rouwproces bij visuele beperking21-04-2024 12:04:06
  9. Lezen alle blinde en zeer slechtziende personen braille?21-04-2024 12:04:01
  10. Wat “zien” volledig blinde personen?21-04-2024 07:04:01
  11. Staren naar blinde en slechtziende personen20-04-2024 12:04:43
  12. Mensen die profiteren van blinden en slechtzienden20-04-2024 12:04:18
  13. Hulpmiddelen gebruiken: Psychologische drempels voor blinden en slechtzienden20-04-2024 06:04:24
  14. BE en NL Gezocht: Test in waterpark20-04-2024 04:04:56
  15. Slimme speakers voor blinden en slechtzienden19-04-2024 05:04:10
  16. Onkruid wieden als je blind of slechtziend bent18-04-2024 02:04:41
  17. Kookplaat schoonmaken als je blind of slechtziend bent18-04-2024 11:04:34
  18. Bladeren harken als je blind of slechtziend bent18-04-2024 06:04:00
  19. Schoenen poetsen als je blind of slechtziend bent18-04-2024 06:04:47
  20. De trein nemen als je blind of slechtziend bent17-04-2024 03:04:31
  21. Jaloezie onder blinde en slechtziende personen17-04-2024 12:04:41
  22. (Bijna-)aanrijdingen van blinde of slechtziende persoon in het verkeer17-04-2024 11:04:49
  23. NL 23/06/24: Sweikhuizen – Blindendag17-04-2024 04:04:55
  24. Willen blinde en slechtziende personen wel (weer) (goed) zien?16-04-2024 06:04:36
  25. Tips voor thuisverpleegkundigen die bij een blinde of slechtziende persoon komen15-04-2024 07:04:41
  26. BE 19-21/04/24: NTGent – Medea’s kinderen met live audiodescriptie15-04-2024 05:04:35
  27. Toegankelijke informatievoorziening voor blinden en slechtzienden15-04-2024 06:04:34
  28. Hoe kan je beelden van iets of iemand vormen als je blind bent?14-04-2024 06:04:11
  29. Veranderende manier van omgaan van anderen rond ontstane visuele handicap13-04-2024 01:04:33
  30. Verlies of diefstal van witte stok van blinde of slechtziende persoon13-04-2024 12:04:13
  31. Overdreven behulpzaamheid aan personen met een visuele beperking13-04-2024 07:04:01
  32. Voor jezelf opkomen: Assertiviteit voor mensen met een visuele beperking13-04-2024 07:04:44
  33. Meterstanden doorgeven als blinde of slechtziende persoon12-04-2024 04:04:37
  34. Hoe ervaar je onweer als je blind of slechtziend bent?12-04-2024 02:04:42
  35. “Daar, die blinde / slechtziende!”12-04-2024 02:04:56
  36. NL 23/04 – 16/05/24: Hoogeveen – Tentoonstelling “Door mijn ogen”12-04-2024 06:04:17
  37. Solo reizen met een visuele beperking11-04-2024 03:04:58
  38. Tandpasta doseren als je blind of slechtziend bent11-04-2024 02:04:36
  39. NL Gezocht: 06-07/05 – Tilburg – Testers CZ app11-04-2024 05:04:02
  40. NL 19/04/24: Winschoten – Als je slechter gaat zien, sta je er niet alleen voor11-04-2024 05:04:11
  41. NL 08/06/24: Amersfoort – Wandeling op de Paltz voor blinden en slechtzienden11-04-2024 05:04:18
  42. NL 26/05/24: IVN-zintuigenwandeling Vrachelse Heide Oosterhout11-04-2024 05:04:40
  43. Maatbekers voor blinden en slechtzienden10-04-2024 01:04:59
  44. Pasen vieren met een visuele handicap10-04-2024 06:04:39
  45. Toegankelijke printers voor blinden en slechtzienden10-04-2024 06:04:46
  46. Onwetendheid over visuele beperking: Omgaan met frustraties, tips en suggesties09-04-2024 04:04:17
  47. Blind of slechtziend: Feestjes, verjaardagen, drukke evenementen en grote gezelschappen09-04-2024 06:04:32
  48. Stevige rugzakken voor personen met een visuele beperking08-04-2024 04:04:04
  49. Zingen in een koor wanneer je blind of slechtziend bent08-04-2024 11:04:53
  50. Tips om positief te blijven als je blind of slechtziend bent07-04-2024 01:04:07
  51. Digitale handtekeningen voor blinden en slechtzienden07-04-2024 12:04:09
  52. Onbegrip over vermoeidheid bij blinden en slechtzienden07-04-2024 12:04:54
  53. Een dekbedhoes omdoen als je blind of slechtziend bent07-04-2024 06:04:16
  54. Hoe ervaren blinden en slechtzienden vuurwerk?06-04-2024 04:04:33
  55. Zindelijkheidsproces van een kind met een visuele beperking06-04-2024 01:04:15
  56. Ervaringsdeskundigheid met een visuele beperking inzetten06-04-2024 12:04:23
  57. Solliciteren met een progressieve oogaandoening06-04-2024 06:04:53
  58. Kruiden herkennen als je blind of slechtziend bent06-04-2024 05:04:08
  59. BE 05-27/05/24: Mol – Tussen beeld en verbeelding: fotografen met visuele beperking stellen hun werk tentoon06-04-2024 04:04:26
  60. Vragen en reacties aan partners van blinden en slechtzienden05-04-2024 06:04:51
  61. NL 13/04/24: Blindentribune tijdens de Eindhoven Qualification Meet05-04-2024 05:04:08
  62. NL 28/04/24: Rotterdam – Meet & feel voor publiek met een visuele beperking met Ayşegül Karaca05-04-2024 05:04:37
  63. NL Oproep: GEMS – Onderzoek naar de behoeften, wensen, voorwaarden en eisen van mensen met multiple sclerose voor revalidatie05-04-2024 05:04:03
  64. NL 14-16/06/24: Terschelling – Een toegankelijk Oerol met Ayşegül Karaca05-04-2024 05:04:45
  65. App Spraaklabel: Objecten herkennen door er labels aan toe te voegen04-04-2024 06:04:05
  66. Reacties van anderen op gebruik van witte stok04-04-2024 03:04:18
  67. Blind of slechtziend: Hand- en polsproblemen tijdens het stoklopen04-04-2024 12:04:21
  68. Ben je liever blind of doof?04-04-2024 12:04:43
  69. Tips om pasjes uit elkaar te houden als je blind of slechtziend bent04-04-2024 11:04:41
  70. Blind of slechtziend: Tips om je te vermaken tijdens een lange reis04-04-2024 10:04:40
  71. Kledijkeuze met een visuele beperking04-04-2024 06:04:06
  72. Enquête: Mensen met visuele beperking in ontwerp en kunst04-04-2024 05:04:16
  73. NL 13/04/24: Purmerend – Aysegül Karaca in De Verbeelding04-04-2024 05:04:44
  74. NL 25/05/24: Zeist – Talentdag voor Oranje Para-voetbalteams; geef je nu op04-04-2024 05:04:36
  75. NL Gezocht: Ervaringsdeskundigen voor beeldbeschrijvingenonderzoek03-04-2024 05:04:36
  76. Oproep: Braille Challenge 202403-04-2024 05:04:04
  77. NL Oproep: ZebraGo vragenlijst: Veiliger Oversteken03-04-2024 05:04:34
  78. BE Oproep: Werkenden met een lichamelijke handicap in maatwerkbedrijven03-04-2024 05:04:26
  79. App Captions: Vertaalde ondertiteling voor video’s03-04-2024 03:04:33
  80. Waarom hebben niet alle blinden en slechtzienden hulp nodig?03-04-2024 11:04:48
  81. Tijd opmeten als je blind of slechtziend bent03-04-2024 07:04:50
  82. Porties eten inschatten en opscheppen als je blind of slechtziend bent03-04-2024 06:04:31
  83. Zelfintroductie met een visuele beperking02-04-2024 04:04:28
  84. Zwemmen met een visuele beperking02-04-2024 02:04:14
  85. Bril blijven dragen als je zicht te slecht is02-04-2024 07:04:12
  86. Haakplezier met een visuele beperking02-04-2024 05:04:32
  87. Behoefte aan “me-time” als je blind of slechtziend bent01-04-2024 06:04:57
  88. Vervaldata lezen als je blind of slechtziend bent01-04-2024 05:04:49
  89. Vraag nooit aan een tafelgenoot: “Wat wil hij/zij (persoon met visuele beperking) drinken/eten?”31-03-2024 06:03:31
  90. Douchen en baden met een visuele beperking31-03-2024 03:03:56
  91. App Speech Central: Digitale teksten voorlezen31-03-2024 02:03:18
  92. Omgaan met menstruatie als je een visuele beperking hebt31-03-2024 07:03:13
  93. Herhaling bij de ontwikkeling van blinde en slechtziende kinderen30-03-2024 01:03:56
  94. Gevoelens van onrechtvaardigheid bij blinden en slechtzienden29-03-2024 07:03:25
  95. NL 19/04/24: Amsterdam – Opening voelmaquette Arcam, Architectuurcentrum29-03-2024 07:03:27
  96. Misselijkheid bij blinden en slechtzienden27-03-2024 03:03:09
  97. Korstjes op de oogleden27-03-2024 03:03:38
  98. Endoftalmitis (ontsteking van binnenste van oog)27-03-2024 03:03:14
  99. Dacryocystitis (ontsteking van traanzak)27-03-2024 03:03:41
  100. Iritis27-03-2024 03:03:09
  101. Zich aankleden als je blind of slechtziend bent27-03-2024 06:03:13
  102. Iridocyclitis (uveitis anterior)26-03-2024 06:03:43
  103. Stof afdoen (afstoffen) als je blind of slechtziend bent26-03-2024 12:03:29
  104. NL 11/05/24: Hilversum – Opening “Neuzen in het Pinetum” voor blinden en slechtzienden25-03-2024 06:03:33
  105. NL: Fototentoonstelling De Mix Nederland ‘M’a wak un rosea, m’a skucha un lus’ Saw a breath, heard a light met Hannes Wallrafen (1951) & Kevin Osepa (1994) voor station Amsterdam Bijlmer ArenA op het Hoekenrodeplein en in CBK zuidoost Amsterdam25-03-2024 06:03:36
  106. Daten als je blind of slechtziend bent, of als je date met iemand met een visuele beperking25-03-2024 08:03:53
  107. Zich verplaatsen en oriënteren in onbekende omgevingen als je blind of slechtziend bent24-03-2024 07:03:11
  108. Droge lucht en oogproblemen23-03-2024 05:03:09
  109. Verhoogde alertheid bij blinden en slechtzienden21-03-2024 07:03:19
  110. BE Oproep: Onderzoek rond tastzin in kunst18-03-2024 04:03:18
  111. Contact maken met anderen als je blind of slechtziend bent18-03-2024 08:03:48
  112. Zelfmedelijden, een valkuil voor blinden en slechtzienden17-03-2024 01:03:57
  113. Zich verplaatsen en oriënteren in drukke omgevingen als je blind of slechtziend bent17-03-2024 08:03:39
  114. Hulp bieden aan gasten met visuele beperking in hotels en restaurants16-03-2024 04:03:52
  115. Aanpassingsstoornissen bij personen met een visuele handicap16-03-2024 08:03:41
  116. NL Oproep: Onderzoek naar website Visio14-03-2024 12:03:52
  117. BE Oproep voor audiodocumentaire13-03-2024 06:03:35
  118. NL Enquête: Veilig oversteken met een visuele beperking13-03-2024 06:03:03
  119. Vitaminen en ooggezondheid13-03-2024 07:03:10
  120. Oogproblemen bij het Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS)12-03-2024 12:03:22
  121. Vraag student interieurarchitectuur – Uhasselt12-03-2024 06:03:38
  122. Leren voelen als je blind of slechtziend bent10-03-2024 03:03:15
  123. BE 25/05/24: Heverlee – Op ontdekking in het Arenbergpark08-03-2024 05:03:13
  124. BE 17/05/24: Brussel – James Ensor inspired by Brussels in de KBR08-03-2024 04:03:11
  125. Tranende / Waterige ogen08-03-2024 08:03:44
  126. Enquête ervaring van de ruimte08-03-2024 07:03:21
  127. BE 28/04/24: Brussel – Hopla!, gratis circusfestival met audiodescriptie07-03-2024 04:03:58
  128. Oogafscheiding07-03-2024 06:03:38
  129. Oogallergie06-03-2024 04:03:47
  130. NL Oproep: Naar universele toegang met sociale robots06-03-2024 06:03:46
  131. BE 18/05/24: Gent – WELKOM bij VIERNULVIER in De Vooruit voor ‘Do you know this song’ /voeltoer en audiodescriptie06-03-2024 06:03:44
  132. Gezwollen ogen en oogleden05-03-2024 08:03:08
  133. NL Oproep: Blindentribune – Oefeninterland van Nederland tegen Schotland04-03-2024 03:03:16
  134. Brandende ogen04-03-2024 06:03:39
  135. NL Gezocht: Stoelmasseurs met visuele beperking02-03-2024 06:03:01
  136. Oogwrijven28-02-2024 03:02:01
  137. Rode ogen27-02-2024 07:02:01
  138. Acupunctuur voor de ogen26-02-2024 04:02:00
  139. Betutteling van blinden en slechtzienden26-02-2024 06:02:36
  140. Overcompensatie van blind- of slechtziendheid25-02-2024 01:02:20
  141. Enquête Tweakers ter verbetering van de toegankelijkheid voor mensen met een visuele beperking25-02-2024 05:02:25
  142. Slechtziend: Tips bij plotselinge misselijkheid door fel licht24-02-2024 05:02:38
  143. Problemen met het zien van details24-02-2024 01:02:17
  144. Verlies van onafhankelijkheid bij blindheid of slechtziendheid24-02-2024 06:02:16
  145. Enquête Project Sonificatie23-02-2024 05:02:29
  146. Waarom gebruiken niet alle blinden en slechtzienden hulpmiddelen?23-02-2024 08:02:10
  147. Tips om schoenen uit elkaar te houden als je blind of slechtziend bent23-02-2024 08:02:44
  148. BE 19/05/24: Heverlee – Wandeling om naar vogelgeluiden te luisteren22-02-2024 05:02:55
  149. BE 28/04/24: Wijgmaal – Wandeling om naar vogelgeluiden te luisteren22-02-2024 05:02:51
  150. Ectropion (onderste ooglid draait naar buiten)20-02-2024 01:02:26
  151. Waarom mag je niet met je ogen in de zon kijken?20-02-2024 08:02:50
  152. Jeukende ogen19-02-2024 02:02:04
  153. Visuele cortex in hersenen: Verwerken van visuele informatie19-02-2024 02:02:12
  154. Hoe leg ik mijn eigen blind- of slechtziendheid uit?19-02-2024 01:02:52
  155. Verhoogd risico op vallen en ongelukken door blindheid of slechtziendheid19-02-2024 06:02:23
  156. Oogproblemen bij Multiple Sclerose (MS)19-02-2024 06:02:50
  157. Wisselend zicht bij slechtzienden19-02-2024 05:02:16
  158. Blogs, vlogs en podcasts voor en/of door mensen met een visuele beperking16-02-2024 04:02:44
  159. NL Gezocht: Jonge blinde acteur of actrice16-02-2024 03:02:23
  160. NL: Eindhoven – Kom kennismaken met GOALBALL!!!15-02-2024 06:02:50
  161. NL 11-13/04/24: Utrecht – Uitnodiging voor ZieZo-beurs 202414-02-2024 06:02:29
  162. NL 26-28/04/24: Winterswijk – Tandemweekend13-02-2024 05:02:25
  163. NL 20/04 en 04/10/24: Loenersloot – Rondleiding Kasteel Loenersloot voor mensen met een visuele beperking12-02-2024 06:02:16
  164. NL: Nieuwegein – Honkbal voor blinden en slechtzienden10-02-2024 07:02:21
  165. NL Oproep: Studeren met een visuele beperking, waar loop je tegenaan?09-02-2024 06:02:58
  166. NL 27/02 – 23/11/24: Rotterdam – Rondleiding in Het Natuurhistorisch Museum Rotterdam08-02-2024 05:02:08
  167. NL 15/06/24: Ede – Kom jij naar de multisportdag?07-02-2024 09:02:20
  168. Plots blind of slechtziend: Verlangen naar het leven van voor de visuele beperking03-02-2024 07:02:23
  169. Wat betekent AI (artificiële intelligentie) voor blinden en slechtzienden?03-02-2024 01:02:21
  170. NL Oproep: Toegankelijkheid moderne bordspellen voor blinden en slechtzienden03-02-2024 07:02:15
  171. BE: Rode Duivels voor supporters met een beperking02-02-2024 07:02:18
  172. NL 13/05/24: Delft – Museum Paul Tetar van Elven voor blinden en slechtzienden01-02-2024 07:02:57
  173. BE Gezocht: 15-26/06/24 – Blinde en slechtziende obers31-01-2024 06:01:47
  174. BE: Ook blinden en slechtzienden kunnen dit jaar deelnemen aan Dwars door Brugge: “Evident wordt het zeker niet”30-01-2024 06:01:32
  175. NL: Twee grote landelijke beurzen voor blinden en slechtzienden in 202430-01-2024 06:01:19
  176. NL Enquête: BBQ-workshops voor blinden en slechtzienden27-01-2024 05:01:48
  177. NL Enquête: Geef uw mening over een toekomst gedreven concept voor de verbetering van PRM assistentie op Schiphol21-01-2024 05:01:33
  178. NL 11-13/04: Jaarbeurs Utrecht – VeineDAGEN (voorheen Supportbeurs)20-01-2024 01:01:00
  179. Blind of slechtziend: Angst om buiten te komen18-01-2024 12:01:22
  180. NL Oproep: App voor voedselveiligheid17-01-2024 02:01:19
  181. NL Enquête: Toegankelijkheid musea17-01-2024 06:01:57
  182. NL Oproep: Tynaarlo – Paardrijden voor mensen met een visuele beperking?16-01-2024 06:01:28
  183. Hoe kies je een haarcoupe als je blind of slechtziend bent?14-01-2024 04:01:32
  184. Fusion: Schermuitleesprogramma voor blinden en slechtzienden13-01-2024 03:01:52
  185. Blind of slechtziend: Wat kan je doen als je een ontoegankelijke website bezoekt?12-01-2024 07:01:35
  186. BE: Enquête nieuwe mobiliteitsapp LiLi voor blinden en slechtzienden12-01-2024 07:01:00
  187. NL Oproep: Strand en natuur toegankelijk voor mensen met een visuele beperking!12-01-2024 06:01:52
  188. Blind of slechtziend: Hoe kan je omgaan met geserveerd eten op restaurant?11-01-2024 06:01:40
  189. Blind of slechtziend: Hoe kan je omgaan met onbedoelde goede adviezen?11-01-2024 06:01:48
  190. Vragen die je best niet aan een blinde of slechtziende persoon stelt09-01-2024 06:01:29
  191. Kunnen blinden en slechtzienden lijden aan reisziekte?09-01-2024 07:01:22
  192. Oproep: Onderzoek “Zien zonder ogen”07-01-2024 05:01:11
  193. BE vanaf 06/05/24: Antwerpen – Avondatelier in De Markgrave05-01-2024 06:01:11
  194. Blind of slechtziend: Navigatieproblemen in (medische) wachtkamers01-01-2024 04:01:46
  195. Oogproblemen: Neem altijd contact op met een professional01-01-2024 02:01:49
  196. BE: KMSK Brussel, programma voorjaar 2024 voor blinden en slechtzienden24-12-2023 06:12:57
  197. BE Gezocht: FitLights-oefeningen bij Leeftijdsgebonden Maculadegeneratie: Virtual Reality versus Echte Wereld24-12-2023 06:12:07
  198. Oproep onderzoek Albinisme en Slaap22-12-2023 05:12:47
  199. Kunnen blinden en slechtzienden ook claustrofobie hebben?14-12-2023 07:12:22
  200. Blind of slechtziend: Vaak meer tijd nodig13-12-2023 12:12:57

Laatst bijgewerkt op 31 augustus 2023 – 12:16