Head-Mounted Display (HMD) brillen: Innovatieve visuele ervaringen

Head-Mounted Display (HMD) brillen vertegenwoordigen een opwindende stap vooruit in visuele technologieën en bieden nieuwe mogelijkheden voor zowel entertainment als praktische toepassingen. Slechtzienden kunnen dankzij deze bril de wereld op nieuwe en verbeterde manieren verkennen, waardoor zelfstandigheid en kwaliteit van leven worden verhoogd.

Kenmerken en uiterlijk

  • Geavanceerde digitale Technologie: HMD-brillen vertegenwoordigen een opwindende evolutie in brillen, omdat ze digitale technologieën integreren, zoals augmented reality (AR) en virtual reality (VR), om nieuwe visuele ervaringen mogelijk te maken.
  • Ingebouwde displays: Deze brillen bevatten ingebouwde displays die informatie, beelden of virtuele omgevingen rechtstreeks voor de ogen van de gebruiker projecteren. Deze displays variëren in grootte en resolutie, afhankelijk van het specifieke model en de toepassing.
  • Draagbaarheid en comfort: HMD-brillen zijn ontworpen met het oog op draagbaarheid en comfort. Ze zijn vaak lichtgewicht en kunnen gemakkelijk op het hoofd worden bevestigd met verstelbare banden. Sommige modellen hebben ook ingebouwde audiofuncties, zoals hoofdtelefoons of luidsprekers.

Voordelen

Verbeterde visuele informatie

Een van de meest opvallende voordelen van HMD-brillen is hun vermogen om visuele informatie in een vergroot formaat weer te geven. Voor slechtzienden betekent dit dat tekst, afbeeldingen en andere visuele elementen duidelijker en gemakkelijker te zien zijn. Deze brillen kunnen ook objecten markeren, contrasten versterken en zelfs kleurfilters toepassen om visuele informatie toegankelijker te maken.

Augmented Reality (AR) toepassingen

HMD-brillen maken gebruik van augmented reality (AR) om digitale informatie en virtuele objecten in de echte wereld te integreren. Dit opent de deur naar verschillende toepassingen, zoals navigatieroutes  markeren, objecten herkennen en contextuele informatie over de omgeving verstrekken. Voor slechtzienden kunnen AR-functies de zelfstandigheid vergroten en de algehele kwaliteit van leven verbeteren.

Virtual Reality (VR) Ervaringen

Naast AR bieden HMD-brillen ook virtual reality (VR) ervaringen. Ze kunnen gebruikt worden voor entertainment, training, educatie en medische doeleinden. Voor slechtzienden kunnen VR-omgevingen worden aangepast om een betere perceptie van ruimtelijke lay-outs, objectherkenning en diepte te bevorderen.

Navigatieondersteuning

HMD-brillen kunnen ook auditieve aanwijzingen geven om navigatie te vergemakkelijken. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn bij het vinden van de weg in onbekende plaatsen, het vinden van specifieke locaties of het volgen van een aangewezen route.

Nadelen en aandachtspunten

Kosten

De geavanceerde technologie en functies van HMD-brillen kunnen leiden tot hogere kosten in vergelijking met traditionele brillen. De prijzen variëren sterk, afhankelijk van het merk, de specificaties en de toepassing.

Gewenning

Het gebruik van HMD-brillen kan enige gewenning vereisen, vooral als het gaat om de navigatie van AR- en VR-omgevingen. Het is belangrijk om vertrouwd te raken met de bediening en de functies van de bril om er optimaal gebruik van te kunnen maken.

Onderhoud en software-updates

HMD-brillen vereisen regelmatig onderhoud, zoals het schoonmaken van de glazen en het up-to-date houden van de software. Software-updates kunnen nieuwe functies en verbeteringen toevoegen aan de bril.

Tips en advies

  • Professionele ondersteuning: Voor slechtzienden is het raadzaam om professionele ondersteuning te zoeken bij het gebruik van HMD-brillen. Een opticien of specialist kan helpen bij het aanpassen en configureren van de bril voor de specifieke behoeften van de gebruiker.
  • Regelmatig onderhoud: Houd de glazen van de bril schoon en volg de aanbevolen onderhoudsprocedures om ervoor te zorgen dat de bril optimaal blijft presteren.
  • Verken toepassingsgebieden: Ontdek de verschillende toepassingen van HMD-brillen, van AR-navigatie tot VR-training, om te profiteren van de volledige functionaliteit en voordelen van deze innovatieve technologie.

Toepassingsgebieden voor HMD Brillen

  • Entertainment: HMD-brillen worden vaak gebruikt voor entertainmentdoeleinden, zoals het spelen van virtual reality-games, het bekijken van 360-graden video’s en het deelnemen aan immersieve ervaringen.
  • Training en educatie: Ze worden ingezet voor trainingssimulaties en educatieve programma’s, waardoor gebruikers kunnen leren en oefenen in virtuele omgevingen.
  • Medische toepassingen: In de medische sector worden HMD-brillen gebruikt voor chirurgische planning, medische visualisatie en revalidatie (BE en NL).
  • Navigatiehulpmiddelen: Voor slechtzienden kunnen HMD-brillen fungeren als geavanceerde navigatiehulpmiddelen, waardoor ze zelfstandig kunnen bewegen in verschillende omgevingen.

Meer informatie

Deel dit:
Advertenties

  1. Hoe vind je nieuwe producten in de winkel als je blind of slechtziend bent?30-05-2024 06:05:06
  2. Omgaan met productverpakkingen als je blind of slechtziend bent13-05-2024 06:05:26
  3. Lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen herkennen als je blind of slechtziend bent10-05-2024 07:05:58
  4. Omgaan met visgraten als je blind of slechtziend bent04-05-2024 06:05:17
  5. Omgaan met buffetten als je blind of slechtziend bent28-04-2024 05:04:54
  6. Omgaan met hapjes op feestjes als je blind of slechtziend bent27-04-2024 05:04:54
  7. Toegankelijke robotstofzuigers voor blinden en slechtzienden26-04-2024 07:04:25
  8. Spullen op een vaste plek leggen als je blind of slechtziend bent23-04-2024 07:04:11
  9. Tips om insecten te weren als je blind of slechtziend bent22-04-2024 06:04:07
  10. Hulpmiddelen gebruiken: Psychologische drempels voor blinden en slechtzienden20-04-2024 06:04:24
  11. Slimme speakers voor blinden en slechtzienden19-04-2024 05:04:10
  12. Kookplaat schoonmaken als je blind of slechtziend bent18-04-2024 11:04:34
  13. Bladeren harken als je blind of slechtziend bent18-04-2024 06:04:00
  14. Schoenen poetsen als je blind of slechtziend bent18-04-2024 06:04:47
  15. Overdreven behulpzaamheid aan personen met een visuele beperking13-04-2024 07:04:01
  16. Meterstanden doorgeven als blinde of slechtziende persoon12-04-2024 04:04:37
  17. Tandpasta doseren als je blind of slechtziend bent11-04-2024 02:04:36
  18. Maatbekers voor blinden en slechtzienden10-04-2024 01:04:59
  19. Stevige rugzakken voor personen met een visuele beperking08-04-2024 04:04:04
  20. Digitale handtekeningen voor blinden en slechtzienden07-04-2024 12:04:09
  21. Een dekbedhoes omdoen als je blind of slechtziend bent07-04-2024 06:04:16
  22. Zindelijkheidsproces van een kind met een visuele beperking06-04-2024 01:04:15
  23. Kruiden herkennen als je blind of slechtziend bent06-04-2024 05:04:08
  24. Tips om pasjes uit elkaar te houden als je blind of slechtziend bent04-04-2024 11:04:41
  25. Waarom hebben niet alle blinden en slechtzienden hulp nodig?03-04-2024 11:04:48
  26. Tijd opmeten als je blind of slechtziend bent03-04-2024 07:04:50
  27. Porties eten inschatten en opscheppen als je blind of slechtziend bent03-04-2024 06:04:31
  28. Bril blijven dragen als je zicht te slecht is02-04-2024 07:04:12
  29. Vervaldata lezen als je blind of slechtziend bent01-04-2024 05:04:49
  30. Vraag nooit aan een tafelgenoot: “Wat wil hij/zij (persoon met visuele beperking) drinken/eten?”31-03-2024 06:03:31
  31. Douchen en baden met een visuele beperking31-03-2024 03:03:56
  32. Zich aankleden als je blind of slechtziend bent27-03-2024 06:03:13
  33. Stof afdoen (afstoffen) als je blind of slechtziend bent26-03-2024 12:03:29
  34. Hulp bieden aan gasten met visuele beperking in hotels en restaurants16-03-2024 04:03:52
  35. Waarom gebruiken niet alle blinden en slechtzienden hulpmiddelen?23-02-2024 08:02:10
  36. Tips om schoenen uit elkaar te houden als je blind of slechtziend bent23-02-2024 08:02:44
  37. Blind of slechtziend en samen wandelen: Communicatiemiddelen in drukke omgevingen09-12-2023 05:12:24
  38. Ouders die pas vernemen dat hun pasgeboren baby blind of slechtziend is08-12-2023 08:12:32
  39. Glasscherven opruimen als je blind of slechtziend bent28-11-2023 01:11:52
  40. Kortingsbon voor beschermde afnemers voor een energiezuinige koelkast, wasmachine, diepvriezer of droogkast26-11-2023 05:11:28
  41. Monoculaire kijker (monokijkertje) voor slechtzienden26-11-2023 07:11:08
  42. Zelf je teennagels knippen als je blind of slechtziend bent26-11-2023 06:11:47
  43. Blind of slechtziend: Rijpheid van fruit en groenten inschatten24-11-2023 01:11:20
  44. Zelfstandig stemmen als je blind of slechtziend bent13-11-2023 12:11:37
  45. Blind of slechtziend: Meubels kopen, plaatsen en onderhouden12-11-2023 07:11:46
  46. Glazen deuren: Problemen voor slechtzienden en geleidehonden09-11-2023 01:11:07
  47. Maquettes voor blinden en slechtzienden08-11-2023 05:11:30
  48. Mobiele beeldschermloep (elektronische handloep) voor slechtzienden08-11-2023 01:11:14
  49. Blind of slechtziend: Wat kan je doen als er geen winkelhulp beschikbaar is?07-11-2023 11:11:48
  50. Merkpasta voor blinden en slechtzienden07-11-2023 07:11:56
  51. Deurklink vinden en deuren openen door blinden en slechtzienden06-11-2023 08:11:42
  52. Sprekende USB-speler voor blinden en slechtzienden06-11-2023 12:11:33
  53. Wandelen in regenweer als je blind of slechtziend bent03-11-2023 01:11:29
  54. Slimme stekkers: Voordelen voor blinden en slechtzienden03-11-2023 06:11:29
  55. Slimme thermostaten voor blinden en slechtzienden01-11-2023 06:11:30
  56. Slimme verlichting: Voordelen voor slechtzienden01-11-2023 05:11:09
  57. Google slimme assistenten27-10-2023 12:10:23
  58. Aangedampte brillenglazen voorkomen en verhelpen27-10-2023 06:10:53
  59. Hoe kan je het werk van je poetshulp controleren als je blind of slechtziend bent?25-10-2023 06:10:54
  60. Blind of slechtziend: Leren werken met hulpmiddelen en aanpassingen19-10-2023 03:10:12
  61. Apple AirTag: Verloren voorwerpen terugvinden17-10-2023 03:10:45
  62. Ergotherapie aan huis voor blinden en slechtzienden17-10-2023 07:10:43
  63. Afstandsbedieningen voor blinden en slechtzienden12-10-2023 04:10:39
  64. Bloeddruk- en hartslagmeters voor blinden en slechtzienden12-10-2023 02:10:45
  65. Kompas voor blinden en slechtzienden12-10-2023 01:10:04
  66. Kookwekkers voor blinden en slechtzienden12-10-2023 12:10:16
  67. Koortsthermometers voor blinden en slechtzienden12-10-2023 06:10:17
  68. Labellezers voor blinden en slechtzienden12-10-2023 05:10:26
  69. Hulpmiddelen en apps voor lichtdetectie voor blinden11-10-2023 03:10:12
  70. Loepen voor slechtzienden: Verbeterde zichtbaarheid en leesbaarheid11-10-2023 02:10:41
  71. Meetlatten voor blinden en slechtzienden11-10-2023 11:10:52
  72. Prikpen, prikbord en reglette: Hulpmiddelen om braille te schrijven11-10-2023 06:10:31
  73. Tips om morsen met eten en drinken te voorkomen als je blind of slechtziend bent11-10-2023 05:10:49
  74. Rollators voor blinden en slechtzienden10-10-2023 06:10:58
  75. Seniorentelefoon voor oudere blinden en slechtzienden10-10-2023 06:10:16
  76. Horloges voor blinden en slechtzienden10-10-2023 05:10:54
  77. Tafel met kantelverstelling voor slechtzienden09-10-2023 05:10:38
  78. Accessoires voor de witte stok voor blinden en slechtzienden09-10-2023 04:10:16
  79. Voorzetschermen (beeldschermvergroters) voor beeldschermen09-10-2023 06:10:15
  80. Wekkers voor blinden en slechtzienden09-10-2023 06:10:47
  81. Rekenen voor blinden en slechtzienden06-10-2023 05:10:45
  82. Doe-het-zelf hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden06-10-2023 04:10:10
  83. Merktekens en herkenningshulpmiddelen voor blinden en slechtzienden06-10-2023 01:10:37
  84. Brailleschrijfmachines en notitietoestellen voor blinden en slechtzienden06-10-2023 12:10:17
  85. Schilderen in huis: De juiste kleurkeuze voor slechtzienden06-10-2023 11:10:12
  86. Toetsenbord: Aanpassingen voor blinden en slechtzienden06-10-2023 07:10:18
  87. Sprekende keukenweegschalen voor blinden en slechtzienden06-10-2023 06:10:16
  88. Spiegels voor slechtzienden: Soorten, tips en adviezen05-10-2023 05:10:09
  89. Tips voor veilig scheren en ontharen voor blinden en slechtzienden05-10-2023 04:10:20
  90. Hoe kan je als blinde of slechtziende persoon kortingen en aanbiedingen vinden?04-10-2023 03:10:59
  91. Ondersteuning van partner bij visuele beperking03-10-2023 05:10:10
  92. Zwembrillen met aangepaste dioptrieën: Helder zicht onder water01-10-2023 04:10:00
  93. Zonnebrillen met vergroting: Zicht en bescherming in één01-10-2023 04:10:39
  94. Verrekijkerbrillen: Duidelijk zicht op afstand01-10-2023 04:10:19
  95. Verduisterende brillen: Bescherming tegen overmatig licht01-10-2023 04:10:58
  96. Telescoopbrillen: Verbeterd zicht voor gedetailleerde taken01-10-2023 04:10:39
  97. Speciale sportbrillen: Optimaal zicht en bescherming voor sporters01-10-2023 04:10:19
  98. Slimme brillen: Verbeterde visuele ervaringen en onafhankelijkheid01-10-2023 04:10:50
  99. Prismabrillen: Corrigeren van visuele vertekening voor verbeterde visuele ervaring01-10-2023 04:10:30
  100. Overzetbrillen: Extra visuele ondersteuning zonder de eigen bril af te zetten01-10-2023 04:10:10
  101. Omkeerbrillen: verbetering van visuele Waarneming door Beeldomkering01-10-2023 04:10:50
  102. Nachtzichtbrillen: Verbeterd zicht bij weinig licht01-10-2023 04:10:31
  103. Multifocale brillen: Scherp zicht op verschillende afstanden in één glas01-10-2023 04:10:08
  104. Loepbrillen: Handsfree vergroting voor nauwkeurigheid en precisie01-10-2023 04:10:43
  105. Lichtfilterende brillen: Bescherming tegen blauw licht en verbeterd visueel comfort01-10-2023 04:10:19
  106. Leesbrillen: Dichtbij lezen met comfort en duidelijkheid01-10-2023 04:10:37
  107. Kappenbrillen: Verminder zijdelingse lichtinval en lichtgevoeligheid01-10-2023 02:10:36
  108. Druppelbrillen: Comfortabele toediening van oogdruppels01-10-2023 02:10:52
  109. Head-Mounted Display (HMD) brillen: Innovatieve visuele ervaringen01-10-2023 02:10:53
  110. Filterbrillen: Verlichting en comfort voor lichtgevoelige ogen01-10-2023 01:10:20
  111. Corningbrillen: Schitteringen verminderen en contrast verhogen01-10-2023 01:10:25
  112. Contrastversterkende brillen: Kleurverschillen en objecten benadrukken01-10-2023 01:10:35
  113. Contrastverhogende brillen: Zien in scherper detail01-10-2023 01:10:17
  114. Computerleesbrillen: Optimaal zicht voor computerwerk01-10-2023 01:10:31
  115. Computerbrillen: Oogverlichting voor langdurig computergebruik30-09-2023 06:09:20
  116. Brillen voor algemene zichtcorrectie: Verbetering van de gezichtsscherpte30-09-2023 06:09:29
  117. BiOptic-brillen: Verbetering van zicht op verschillende afstanden30-09-2023 05:09:25
  118. Bifocale brillen: Verbetering van zicht op afstand en dichtbij30-09-2023 05:09:44
  119. Kijkstrategietraining voor personen met een visuele beperking28-09-2023 05:09:55
  120. Zelfstandig wonen als je blind of slechtziend bent27-09-2023 12:09:24
  121. Verlichtingsopties voor de witte stok voor blinden en slechtzienden26-09-2023 11:09:14
  122. Blind of slechtziend: Zelfzorg en persoonlijke verzorging22-09-2023 03:09:44
  123. Ouders die willen blijven zorgen voor blinde en slechtziende volwassenen21-09-2023 05:09:09
  124. Luiers verversen als je blind of slechtziend bent20-09-2023 06:09:16
  125. Trappen: Aanpassingen voor blinden en slechtzienden18-09-2023 04:09:41
  126. Handgeschreven documenten lezen als je blind of slechtziend bent18-09-2023 12:09:16
  127. De impact van steun door partner, vrienden, familie, kennissen en lotgenoten bij blinden en slechtzienden18-09-2023 10:09:12
  128. Omgaan met ongevraagde hulp als je blind of slechtziend bent18-09-2023 05:09:29
  129. De Ooglijn: Ondersteuning en informatie rond blinden en slechtzienden17-09-2023 03:09:48
  130. Blind- en slechtziendvriendelijke waterkokers16-09-2023 07:09:06
  131. Memorecorders voor blinden en slechtzienden15-09-2023 02:09:31
  132. Hoe leren blinde en slechtziende kinderen hun veters knopen?14-09-2023 01:09:26
  133. Nummertje nemen bij ticketautomaat: Uitdagingen en tips voor blinden en slechtzienden13-09-2023 03:09:32
  134. Slimme gordijnen: Voordelen (voor blinden en slechtzienden)11-09-2023 05:09:42
  135. Hulpmiddelenbeurzen voor blinden en slechtzienden in België en Nederland10-09-2023 07:09:05
  136. Antislipmateriaal: Betere grip en stabiliteit voor blinden en slechtzienden09-09-2023 11:09:00
  137. Blinde en slechtziende senioren: Leven, welzijn en zorg08-09-2023 06:09:50
  138. Blindennazorgwerken: Ondersteuning en hulp voor blinden en slechtzienden08-09-2023 12:09:31
  139. Thee zetten als je blind of slechtziend bent07-09-2023 06:09:45
  140. Blind of slechtziend: De afwas doen07-09-2023 05:09:24
  141. Gebruik van de airfryer als je blind of slechtziend bent07-09-2023 02:09:51
  142. Tips voor het sorteren van wasgoed voor blinden en slechtzienden07-09-2023 01:09:03
  143. Wasmiddelen herkennen en doseren voor mensen met een visuele beperking07-09-2023 12:09:10
  144. Was opvouwen en opbergen met een visuele handicap07-09-2023 12:09:00
  145. Ergonomie en ergonomische aanpassingen voor blinden en slechtzienden06-09-2023 06:09:53
  146. Aanpassingen aan de buitenomgeving van het huis voor blinden en slechtzienden05-09-2023 05:09:54
  147. Aanpassingen in opslagruimten voor blinden en slechtzienden05-09-2023 04:09:02
  148. Aanpassingen in de garage in huis voor blinden en slechtzienden05-09-2023 03:09:57
  149. Aanpassingen in kantoor- en werkruimte in huis voor blinden en slechtzienden05-09-2023 12:09:22
  150. Aanpassingen in de gang en gangpaden voor blinden en slechtzienden05-09-2023 12:09:05
  151. Aanpassingen in de slaapkamer voor blinden en slechtzienden05-09-2023 11:09:11
  152. Aanpassingen in de woonkamer voor blinden en slechtzienden05-09-2023 11:09:32
  153. Aanpassingen in de keuken voor blinden en slechtzienden05-09-2023 06:09:44
  154. Aanpassingen in de badkamer voor blinden en slechtzienden04-09-2023 07:09:45
  155. Ramen schoonmaken als je blind of slechtziend bent04-09-2023 12:09:08
  156. Begeleiding van blinden en slechtzienden naar het toilet en in de toiletruimte04-09-2023 05:09:12
  157. Hoe kan je blinde en slechtziende personen best begroeten?03-09-2023 05:09:03
  158. Toegankelijke televisies voor blinden en slechtzienden03-09-2023 03:09:44
  159. Brood smeren als je blind of slechtziend bent03-09-2023 11:09:10
  160. Gebruik van kleur en contrast voor slechtzienden03-09-2023 06:09:23
  161. Hoe kan je vlekken op kleding herkennen als je blind of slechtziend bent?02-09-2023 01:09:04
  162. Oorzaken en gevolgen van geweigerde hulp aan blinden en slechtzienden01-09-2023 06:09:52
  163. Mensen herkennen als je blind of slechtziend bent30-08-2023 10:08:28
  164. Bed verschonen als je blind of slechtziend bent30-08-2023 07:08:13
  165. Financiële zaken en administratie afhandelen als je blind of slechtziend bent30-08-2023 06:08:10
  166. Brailleprinter voor blinden en slechtzienden29-08-2023 12:08:07
  167. Keuken- en kookhulpmiddelen voor blinden en slechtzienden29-08-2023 07:08:27
  168. Personenweegschalen voor blinden en slechtzienden28-08-2023 03:08:35
  169. Hulpmiddelenleveranciers voor blinden en slechtzienden28-08-2023 02:08:39
  170. Voorleestoestel voor blinden en slechtzienden28-08-2023 11:08:00
  171. Vergelijkbare spullen van elkaar onderscheiden als je blind of slechtziend bent27-08-2023 02:08:55
  172. Geld herkennen als je blind of slechtziend bent27-08-2023 12:08:52
  173. Daisy-speler: Gesproken lectuur voor blinden en slechtzienden27-08-2023 06:08:45
  174. Spraakassistenten en slimme hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden26-08-2023 03:08:54
  175. Vergrotingshulpmiddelen voor slechtzienden26-08-2023 01:08:44
  176. Tijd aflezen: Hoe weet je hoe laat het is als je blind of slechtziend bent?26-08-2023 11:08:51
  177. Braille- en tactiele hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden26-08-2023 11:08:40
  178. Onafhankelijk advies over hulpmiddelen en aanpassingen voor blinden en slechtzienden25-08-2023 12:08:20
  179. Agenda beheren als je blind of slechtziend bent25-08-2023 06:08:15
  180. Het huishouden doen als je blind of slechtziend bent24-08-2023 12:08:48
  181. Verlichting voor slechtzienden24-08-2023 06:08:34
  182. Slimme deurbel voor blinden en slechtzienden22-08-2023 12:08:17
  183. Toegankelijke thermostaten voor blinden en slechtzienden22-08-2023 10:08:27
  184. Displays lezen als je blind of slechtziend bent22-08-2023 10:08:13
  185. Brailleleesregel voor blinden en slechtzienden22-08-2023 06:08:05
  186. Huis opruimen als je blind of slechtziend bent20-08-2023 06:08:56
  187. Optische hulpmiddelen voor slechtziende personen19-08-2023 12:08:18
  188. (Kleuren)blind of slechtziend: Hulpmiddelen om kleuren te zien18-08-2023 03:08:33
  189. Kan je het gras maaien als je blind of slechtziend bent?16-08-2023 04:08:36
  190. Strijken als je blind of slechtziend bent15-08-2023 02:08:18
  191. Blind of slechtziend: Nagels knippen, verzorgen en lakken15-08-2023 12:08:09
  192. Lichthinder, verstrooiing en schittering bij slechtziende personen15-08-2023 11:08:46
  193. Stofzuigen als je blind of slechtziend bent15-08-2023 05:08:38
  194. Hulp vragen en krijgen als je blind of slechtziend bent13-08-2023 01:08:17
  195. Toegankelijke koelkasten voor blinden en slechtzienden13-08-2023 11:08:15
  196. Toegankelijke diepvriezers voor blinden en slechtzienden13-08-2023 11:08:46
  197. Toegankelijke droogautomaten voor blinden en slechtzienden13-08-2023 07:08:03
  198. Blindvriendelijke friteuses: Toegankelijk frituren als je blind of slechtziend bent13-08-2023 06:08:44
  199. Toegankelijke koffiezetapparaten voor blinden en slechtzienden13-08-2023 06:08:13
  200. Kunnen blinden en slechtzienden zelf een handtekening plaatsen?11-08-2023 06:08:22

Laatst bijgewerkt op 19 februari 2024 – 14:02