Objectherkenningsapps voor blinden en slechtzienden

Hier vind je enkele populaire objectherkenningsapps voor blinden en slechtzienden, samen met uitgebreide beschrijvingen van elke app, inclusief links naar hun respectievelijke websites, kenmerken, voordelen en nadelen:

Be My Eyes

Be My Eyes is een innovatief platform dat de kracht van technologie benut om blinde en slechtziende gebruikers te verbinden met vrijwilligers via live videoverbindingen. Door deze verbinding kunnen gebruikers directe visuele hulp krijgen wanneer ze dat nodig hebben, waardoor ze meer onafhankelijkheid en zelfstandigheid kunnen ervaren in hun dagelijks leven. De app is als het ware een brug tussen personen met een visuele beperking en vrijwilligers die bereid zijn om een helpende hand te bieden.

Kenmerken

 • Live videoverbindingen: Dankzij Be My Eyes kunnen gebruikers live videoverbindingen tot stand brengen met vrijwilligers over de hele wereld. Gebruikers kunnen de camera van hun smartphone gebruiken om vrijwilligers te tonen wat ze zien en om hulp te vragen bij het herkennen van objecten, teksten en meer.
 • Breed scala aan toepassingen: De app helpt bij een breed scala aan situaties. Gebruikers kunnen vrijwilligers vragen om hen te helpen bij het herkennen van producten, het lezen van vervaldatums, het selecteren van kleding en nog veel meer.
 • Groepssgevoel: Het unieke aspect van Be My Eyes is het groepsgevoel dat wordt gecreëerd door de interactie tussen gebruikers en vrijwilligers. Vrijwilligers zijn beschikbaar om te helpen en gebruikers voelen zich gesteund en geholpen.

Voordelen

 • Directe menselijke hulp beschikbaar: Een van de meest opvallende voordelen van Be My Eyes is de mogelijkheid voor gebruikers om directe hulp te krijgen van vrijwilligers. Dit kan hen helpen bij het overwinnen van obstakels en het verkrijgen van informatie.
 • Brede toepassingen: De app kan in veel verschillende situaties worden gebruikt, waardoor gebruikers flexibiliteit en ondersteuning hebben bij diverse dagelijkse taken.
 • Groepsgevoel: De interactie met vrijwilligers en het gevoel van verbondenheid kunnen een positieve impact hebben op gebruikers en hun gevoel van inclusie vergroten.

Nadelen

 • Afhankelijk van beschikbare vrijwilligers: De beschikbaarheid van vrijwilligers kan variëren, wat betekent dat er mogelijk wachttijden zijn voordat een vrijwilliger beschikbaar is om te helpen.
 • Beperktere automatische objectherkenning: Hoewel vrijwilligers zeer nuttig kunnen zijn, kan de app beperktere automatische objectherkenning hebben in vergelijking met sommige specifieke objectherkenningsapps.

In het algemeen biedt Be My Eyes een waardevol en mensgericht platform voor blinde en slechtziende gebruikers om directe hulp te krijgen bij het herkennen van objecten, teksten en andere visuele informatie. Het groepsgevoel en de mogelijkheid om menselijke hulp te krijgen maken het tot een positieve en impactvolle app in het dagelijks leven van personen met een visuele beperking.

CamFind

CamFind is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke app die personen met een visuele beperking helpt bij het herkennen en herkennen van objecten en teksten in hun omgeving. De app maakt gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder beeldherkenning en OCR (Optical Character Recognition), om snel en nauwkeurig informatie te verstrekken over wat er op een foto staat. Dit maakt CamFind handig voor een verscheidenheid aan dagelijkse situaties waarin gebruikers informatie nodig hebben over objecten of teksten om hen heen.

Kenmerken

 • Beeldherkenning en OCR: CamFind maakt gebruik van beeldherkenningstechnologie om objecten op een foto te herkennen en te beschrijven. Het kan ook OCR gebruiken om gedrukte teksten op de foto te herkennen en om te zetten in leesbare tekst.
 • Foto’s maken: Gebruikers kunnen eenvoudig een foto maken met de app om informatie te krijgen over wat er op de afbeelding staat. De app zal proberen te herkennen en te beschrijven wat er wordt weergegeven.

Voordelen

 • Snelle object- en tekstherkenning: CamFind biedt snelle en directe informatie over objecten en teksten in de omgeving. Dit is vooral handig wanneer gebruikers snel toegang nodig hebben tot informatie.
 • Eenvoudige bediening: Gebruikers kunnen eenvoudigweg een foto maken en de eenvoudig te bedienen app zal snel relevante informatie verstrekken.
 • Geschikt voor dagelijkse situaties: CamFind is geschikt voor een breed scala aan dagelijkse situaties waarin gebruikers informatie nodig hebben over objecten, teksten of afbeeldingen om hen heen.

Nadelen

 • Mogelijk minder nauwkeurigheid bij complexe afbeeldingen of kleine teksten: Net als andere beeldherkenningsapps kan de nauwkeurigheid van CamFind variëren afhankelijk van de complexiteit van de afbeelding of de grootte van de teksten. Complexere afbeeldingen kunnen moeilijker te herkennen zijn.

Over het algemeen biedt CamFind een handige en directe manier voor personen met een visuele beperking om informatie te verkrijgen over objecten en teksten om hen heen. De eenvoudige bediening en snelle herkenning maken het een handige metgezel voor dagelijks gebruik. De nauwkeurigheid kan variëren bij complexere afbeeldingen en kleine teksten.

Envision AI

Envision AI is een uitgebreide en veelzijdige app die personen met een visuele beperking ondersteunt bij het begrijpen en navigeren van hun omgeving. De app maakt gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder kunstmatige intelligentie en computer vision, om objecten, teksten, mensen en scènes te herkennen en te beschrijven. Een opvallende en nuttige functie van de app is het vermogen om gedrukte tekst om te zetten in gesproken taal, waardoor het een krachtig hulpmiddel wordt voor het verkrijgen van toegang tot geschreven informatie.

Kenmerken

 • Objectherkenning: Envision AI kan een breed scala aan objecten in de omgeving van de gebruiker herkennen en beschrijven. Dit omvat alledaagse items, elektronica, huishoudelijke artikelen en meer.
 • Tekstherkenning: Een opmerkelijke functie is de mogelijkheid om gedrukte teksten te herkennen en om te zetten in gesproken taal. Gebruikers kunnen de camera van hun smartphone richten op teksten in boeken, tijdschriften, borden of andere geschreven materialen en de app zal de tekst herkennen en uitspreken.
 • Persoonsherkenning: De app kan mensen in de omgeving van de gebruiker herkennen en beschrijven, waardoor gebruikers weten wie er bij hen in de buurt is.
 • Scèneherkenning: Envision AI kan ook scènes beschrijven, waardoor gebruikers een beeld krijgen van de omgeving waarin ze zich bevinden.
 • Offline tekstherkenning: Een handige eigenschap van Envision AI is de mogelijkheid om teksten offline te herkennen. Dit betekent dat gebruikers niet altijd afhankelijk zijn van een actieve internetverbinding om teksten te herkennen en om te zetten.
 • Aanpasbare instellingen: De app biedt aanpasbare instellingen, zoals het aanpassen van de snelheid van de gesproken output en het kiezen van een geschikte taal.

Voordelen

 • Breed scala aan functies: Envision AI biedt een breed scala aan functies die gebruikers helpen bij het begrijpen van objecten, teksten en omgevingen, waardoor ze meer informatie en onafhankelijkheid krijgen.
 • Offline tekstherkenning: De mogelijkheid om teksten offline te herkennen, verhoogt de bruikbaarheid van de app, zelfs in omgevingen waar geen internetverbinding beschikbaar is.
 • Aanpasbare instellingen: De app kan worden aangepast aan individuele voorkeuren, wat zorgt voor een meer persoonlijke en comfortabele gebruikerservaring.

Nadelen

 • Mogelijk niet gratis: Hoewel sommige functies van de app mogelijk gratis beschikbaar zijn, kan toegang tot alle functies afhankelijk zijn van een abonnementsmodel.
 • Afhankelijk van abonnement: Het gebruik van sommige geavanceerde functies kan afhankelijk zijn van het betalen van een abonnementskosten.

In het algemeen biedt Envision AI een uitgebreide en waardevolle set van functies voor personen met een visuele beperking. De mogelijkheid om objecten, teksten, mensen en scènes te herkennen en gedrukte teksten om te zetten in gesproken taal, maakt het een krachtig hulpmiddel voor dagelijks gebruik. De beschikbaarheid van offline tekstherkenning en aanpasbare instellingen draagt verder bij aan de bruikbaarheid en veelzijdigheid van de app. De app is mogelijk niet volledig gratis en sommige functies kunnen afhankelijk zijn van een abonnementsmodel.

Google Lookout

Google Lookout is ontwikkeld door Google en maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning-technologieën om objecten en teksten te herkennen en blinden en slechtzienden te ondersteunen. De app kan objecten in de omgeving herkennen en beschrijven, variërend van dagelijkse voorwerpen tot specifieke items. Ook kan het teksten herkennen en voorlezen, en barcodes op producten scannen voor gedetailleerde informatie. Het gebruik van geavanceerde AI en machine learning maakt nauwkeurige herkenning en nuttige informatie mogelijk. Hoewel de app realtime audiofeedback biedt en verschillende toepassingen heeft, kan de beschikbaarheid in sommige regio’s beperkt zijn. De nauwkeurigheid kan ook variëren afhankelijk van verschillende factoren.

Kenmerken

Google Lookout is een app ontwikkeld door Google die objecten en teksten kan herkennen om personen met een visuele beperking te helpen. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning-technologie om de omgeving van gebruikers te begrijpen en relevante informatie te verstrekken.

 • Objectherkenning: Google Lookout kan objecten herkennen en beschrijven die zich in de omgeving van de gebruiker bevinden. Dit kan variëren van alledaagse objecten tot specifieke items.
 • Tekstherkenning: De app kan ook teksten in de omgeving herkennen en voorlezen, waardoor gebruikers toegang hebben tot geschreven informatie.
 • Barcodeherkenning: Google Lookout kan barcodes op producten scannen en de gebruiker informatie geven over het gescande product.

Voordelen

 • Gebruik van Google’s AI: Google Lookout maakt gebruik van de geavanceerde kunstmatige intelligentie- en machine learning-technologieën van Google, waardoor het potentieel nauwkeurige herkenning en nuttige informatie biedt.
 • Verschillende toepassingen: De app is nuttig voor het herkennen van objecten, het lezen van teksten en het scannen van barcodes, waardoor het breed inzetbaar is in verschillende situaties.
 • Realtime feedback: De app biedt real-time audiofeedback, zodat gebruikers direct kunnen horen wat zich in hun omgeving bevindt.

Nadelen

 • Afhangend van internetverbinding: Voor sommige functies en verbeterde prestaties kan een internetverbinding nodig zijn.
 • Beperkte beschikbaarheid: Google Lookout is mogelijk niet beschikbaar in alle regio’s of op alle apparaten.
 • Mogelijke herkenningsbeperkingen: Zoals bij alle objectherkenningsapps kan de nauwkeurigheid variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals lichtomstandigheden, camerakwaliteit en complexiteit van objecten.

LookTel Money Reader

LookTel Money Reader is een zeer gespecialiseerde app die personen met een visuele beperking helpt bij het herkennen en herkennen van geldbiljetten. De app richt zich specifiek op het herkennen van het nominale bedrag van bankbiljetten en biedt gebruikers de mogelijkheid om deze informatie te horen via de ingebouwde tekst-naar-spraaktechnologie. Dit maakt het een waardevol hulpmiddel voor financiële transacties en vergroot de onafhankelijkheid van personen met een visuele beperking bij het herkennen van geld.

Kenmerken

 • Geldherkenning: LookTel Money Reader herkent het nominale bedrag van verschillende bankbiljetten. De app maakt gebruik van beeldherkennings- en OCR-technologieën om het cijfer op het geldbiljet te detecteren en te herkennen.
 • Voorlezen: Nadat de app het bedrag op het bankbiljet heeft herkend, kan het dit bedrag voorlezen aan de gebruiker. De ebruiker kan hierdoor snel en accuraat weten welke waarde het biljet heeft.

Voordelen

 • Specifiek gericht op geldherkenning: LookTel Money Reader is sterk gefocust op het herkennen van geld, waardoor het uiterst nauwkeurig is in het herkennen van het nominale bedrag van verschillende bankbiljetten.
 • Handig voor financiële transacties: De app is bijzonder nuttig voor het uitvoeren van financiële transacties, zoals betalen voor goederen of ontvangen van wisselgeld. Gebruikers kunnen hierdoor zelfstandig geld herkennen en beheren.
 • Bevordert onafhankelijkheid: Voor personen met een visuele beperking vergroot LookTel Money Reader de mogelijkheid om onafhankelijk te zijn bij financiële activiteiten, zonder dat ze afhankelijk zijn van anderen om hen te helpen bij het herkennen van geldbiljetten.

Nadelen

 • Beperkt tot geldherkenning: De app heeft een zeer specifieke focus op het herkennen van geldbiljetten. Dit betekent dat het niet geschikt is voor het herkennen van andere objecten of teksten.
 • Mogelijke taal- en regiobeperkingen: De beschikbaarheid en nauwkeurigheid van de app kunnen afhankelijk zijn van de taal en regio. Niet alle valuta’s worden mogelijk ondersteund, en de nauwkeurigheid kan variëren afhankelijk van de regio waarin de app wordt gebruikt.

Over het algemeen is LookTel Money Reader een waardevolle app voor personen met een visuele beperking die behoefte hebben aan een betrouwbare manier om geldbiljetten te herkennen en de nominale waarde ervan te begrijpen. Het biedt een specifieke en noodzakelijke functie die hun financiële onafhankelijkheid vergroot. De nauwkeurigheid en functionaliteit van de app kunnen afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de ondersteunde valuta en de regio waarin deze wordt gebruikt.

Euro: Biljetten en munten

Euro: Biljetten en munten

Seeing AI

Kenmerken

Seeing AI is een veelzijdige en krachtige app die speciaal is ontwikkeld door Microsoft om personen met een visuele beperking te ondersteunen. De app maakt gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder kunstmatige intelligentie en machine learning, om een breed scala aan taken uit te voeren die het dagelijks leven van blinden en slechtzienden vergemakkelijken.

 • Tekstherkenning: Seeing AI kan gedrukte teksten omzetten in gesproken taal. Dit maakt het mogelijk voor gebruikers om teksten op bijvoorbeeld boeken, tijdschriften, borden en andere gedrukte materialen te horen.
 • Objectherkenning: De app kan objecten herkennen en beschrijven die zich in de omgeving van de gebruiker bevinden. Dit omvat een breed scala aan dagelijkse objecten, zoals huishoudelijke artikelen, elektronica en meer.
 • Persoonsherkenning: Seeing AI kan mensen in de omgeving van de gebruiker herkennen en beschrijven, waardoor gebruikers kunnen weten wie er bij hen in de buurt is.
 • Geldherkenning: De app kan verschillende valuta’s herkennen en hun denominaties herkennen, wat handig is bij financiële transacties.
 • Kleurherkenning: Seeing AI kan kleuren herkennen en deze aan gebruikers beschrijven, waardoor ze meer informatie krijgen over hun omgeving.
 • Scèneherkenning: De app kan ook de omgeving of scènes beschrijven, waardoor gebruikers een beter begrip krijgen van waar ze zich bevinden.

Voordelen

 • Brede functionaliteit: Seeing AI biedt een breed scala aan functies, waardoor gebruikers verschillende aspecten van hun omgeving kunnen begrijpen en interpreteren.
 • Constante updates: Microsoft blijft de app updaten en verbeteren, waardoor nieuwe functionaliteiten en verbeteringen worden toegevoegd.
 • Goed voor verschillende behoeften: De verscheidenheid aan functies maakt Seeing AI geschikt voor mensen met diverse behoeften en voor verschillende situaties.

Nadelen

 • Afhankelijk van de kwaliteit van de camera: De nauwkeurigheid van de herkenning kan variëren afhankelijk van de kwaliteit van de camera van het apparaat waarop de app wordt gebruikt.
 • Afhankelijk van internetverbinding: Voor bepaalde functies, zoals het herkennen van objecten en personen, kan een internetverbinding nodig zijn.

TapTapSee

TapTapSee is een app die objecten en teksten kan herkennen door simpelweg een foto te maken met de smartphonecamera. De app maakt gebruik van een combinatie van beeldherkennings- en spraaktechnologieën om gebruikers directe auditieve feedback te geven over wat zich op de foto bevindt.

Kenmerken

 • Fotoherkenning: Gebruikers kunnen een foto maken van een object of tekst, en de app zal proberen te herkennen wat er op de afbeelding staat.
 • Auditieve feedback: De app biedt realtime auditieve feedback door middel van tekst-naar-spraaktechnologie, waardoor gebruikers direct kunnen horen wat zich op de foto bevindt.
 • Aanpassingsmogelijkheden: TapTapSee kan worden aangepast aan individuele voorkeuren, zoals het aanpassen van de spreeksnelheid.

Voordelen

 • Eenvoudige bediening: Het proces van foto’s maken en feedback ontvangen is eenvoudig en eenvoudig.
 • Realtime objectherkenning: De app biedt directe informatie over objecten en teksten, wat handig is voor situaties waarin snelle herkenning nodig is.
 • Aanpassingsmogelijkheden: De mogelijkheid om de app aan te passen aan individuele voorkeuren zorgt voor een persoonlijke gebruikerservaring.

Nadelen

 • Nauwkeurigheid hangt af van de kwaliteit van de foto: De nauwkeurigheid van de herkenning kan variëren afhankelijk van de kwaliteit van de foto die wordt genomen.
 • Moeilijker bij complexe objecten: Net als bij veel objectherkenningsapps kan het herkennen van complexe of gedetailleerde objecten moeilijker zijn.

Meer informatie

Deel dit:
Advertenties

 1. Toegankelijke printers voor blinden en slechtzienden10-04-2024 06:04:46
 2. App Spraaklabel: Objecten herkennen door er labels aan toe te voegen04-04-2024 06:04:05
 3. App Captions: Vertaalde ondertiteling voor video’s03-04-2024 03:04:33
 4. App Speech Central: Digitale teksten voorlezen31-03-2024 02:03:18
 5. Blogs, vlogs en podcasts voor en/of door mensen met een visuele beperking16-02-2024 04:02:44
 6. Wat betekent AI (artificiële intelligentie) voor blinden en slechtzienden?03-02-2024 01:02:21
 7. Fusion: Schermuitleesprogramma voor blinden en slechtzienden13-01-2024 03:01:52
 8. Blind of slechtziend: Wat kan je doen als je een ontoegankelijke website bezoekt?12-01-2024 07:01:35
 9. Blind of slechtziend: Apps om een taal te leren10-12-2023 06:12:49
 10. App “Pratende klok”: Tijd automatisch uitspreken10-12-2023 06:12:25
 11. Tablets geschikt voor slechtzienden01-12-2023 12:12:43
 12. Hoe maak je als blinde of slechtziende een foto met je smartphone?25-11-2023 01:11:05
 13. Toegankelijke formulieren maken voor blinden en slechtzienden20-11-2023 07:11:42
 14. App Moovit: Reisplanner, ook voor blinden en slechtzienden15-11-2023 07:11:18
 15. App Apple Kaarten: Navigatie, ook voor blinden en slechtzienden14-11-2023 04:11:27
 16. App Google Maps: Navigatie, ook voor blinden en slechtzienden13-11-2023 01:11:21
 17. App Komoot: Route plannen, ook handig voor blinden en slechtzienden06-11-2023 07:11:48
 18. Voor- en nadelen van mobiliteits-, oriëntatie- en navigatie-apps voor blinden en slechtzienden19-10-2023 05:10:47
 19. App Ariadne: Navigatiehulp voor blinden en slechtzienden13-10-2023 06:10:28
 20. Vergrotingssoftware voor slechtzienden09-10-2023 04:10:24
 21. Be My AI: Uitgebreide beschrijvingen dankzij kunstmatige intelligentie08-10-2023 07:10:29
 22. App Lazarillo: Navigatie en oriëntatie voor blinden en slechtzienden26-09-2023 06:09:35
 23. App Brighter and Bigger: Scherm en tekst aanpassen voor slechtzienden25-09-2023 07:09:55
 24. App TextGrabber: Tekst herkennen en vertalen voor blinden en slechtzienden25-09-2023 06:09:59
 25. App LookTel Money Reader: Geld herkennen voor blinden en slechtzienden25-09-2023 06:09:43
 26. App Earcatch: Audiodescriptie bij tv-programma’s en films voor blinden en slechtzienden25-09-2023 06:09:27
 27. App Prizmo Go: Tekst herkennen en vertalen voor blinden en slechtzienden25-09-2023 06:09:25
 28. App Voice Dream Scanner: Tekst herkennen voor blinden en slechtzienden25-09-2023 06:09:56
 29. App Voice Dream Reader: Tekst-naar-spraak voor blinden en slechtzienden25-09-2023 05:09:06
 30. App OneStep Reader (voorheen KNFB Reader): Tekstherkenning voor blinden en slechtzienden25-09-2023 05:09:36
 31. App Cash Reader: Geld herkennen voor blinden en slechtzienden25-09-2023 05:09:58
 32. App BlindTool: Objecten herkennen voor blinden en slechtzienden25-09-2023 05:09:24
 33. App TapTapSee: Objecten herkennen voor blinden en slechtzienden25-09-2023 05:09:19
 34. App Seeing AI: (Handgeschreven) tekst, objecten, gezichten, licht, kleuren en documenten herkennen voor blinden en slechtzienden25-09-2023 04:09:09
 35. ZoomText: Schermuitleesprogramma (screenreader) voor slechtzienden25-09-2023 12:09:47
 36. Supernova: Schermuitleesprogramma voor blinden en slechtzienden25-09-2023 12:09:15
 37. NVDA: Schermuitleesprogramma voor blinden en slechtzienden25-09-2023 11:09:16
 38. CAPTCHA’s en de impact op blinden en slechtzienden25-09-2023 07:09:35
 39. Firefox: Toegankelijkheidsopties en sneltoetsen voor blinden en slechtzienden25-09-2023 07:09:29
 40. JAWS: Schermuitleesprogramma voor blinden en slechtzienden25-09-2023 06:09:11
 41. X (Twitter): Toegankelijkheidsopties en sneltoetsen voor blinden en slechtzienden25-09-2023 06:09:43
 42. OCR (Optische tekenherkenning: Tekst omzetten in elektronisch formaat20-09-2023 02:09:38
 43. Barcodelezerapps voor blinden en slechtzienden19-09-2023 12:09:16
 44. App Blindsquare: Omgeving verkennen voor blinden en slechtzienden19-09-2023 11:09:39
 45. App Google Lens: Tekst, objecten, obstakels, gezichten en geld herkennen voor blinden en slechtzienden19-09-2023 07:09:45
 46. App Envision AI: Tekst, objecten, gezichten, obstakels en geld herkennen voor blinden en slechtzienden19-09-2023 06:09:22
 47. WordPress: Installatie en toegankelijkheid voor blinden en slechtzienden18-09-2023 01:09:02
 48. TalkBack: Toegankelijkheidsopties en sneltoetsen voor blinden en slechtzienden17-09-2023 05:09:10
 49. Youtube: Toegankelijkheidsopties en sneltoetsen17-09-2023 02:09:09
 50. App Lookout voor blinden en slechtzienden: Objecten, tekst en mensen herkennen16-09-2023 06:09:05
 51. Facebook: Aanmelden, toegankelijkheidsopties en sneltoetsen voor blinden en slechtzienden16-09-2023 06:09:50
 52. Netflix: Toegankelijkheidsopties voor blinden en slechtzienden14-09-2023 07:09:53
 53. Beeldbellen: Voorbeelden en toepassingen voor blinden en slechtzienden14-09-2023 04:09:08
 54. Inspirerende blinde en slechtziende influencers14-09-2023 01:09:19
 55. Google Chrome: Toegankelijkheidsopties en sneltoetsen voor blinden en slechtzienden13-09-2023 04:09:58
 56. Microsoft Edge: Toegankelijkheidsopties en sneltoetsen voor blinden en slechtzienden13-09-2023 04:09:22
 57. Spotify bedienen als je blind of slechtziend bent13-09-2023 04:09:13
 58. Handleiding van Windows Verteller (Narrator), ingebouwde screenreader13-09-2023 03:09:50
 59. Facetime: Toegankelijkheidsopties, sneltoetsen en werking12-09-2023 04:09:25
 60. Zoom: Toegankelijkheidsopties en sneltoetsen12-09-2023 03:09:58
 61. Microsoft Teams: Toegankelijkheidsopties en sneltoetsen12-09-2023 03:09:46
 62. Blind leren typen als je blind of slechtziend bent08-09-2023 03:09:17
 63. Hoe kan je een website laten voorlezen voor blinden en slechtzienden?07-09-2023 10:09:55
 64. WhatsApp: Toegankelijkheidsopties voor blinden en slechtzienden03-09-2023 12:09:53
 65. Tips om je website toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden28-08-2023 12:08:22
 66. Windows 11: Toegankelijkheidsopties voor blinden en slechtzienden28-08-2023 05:08:10
 67. App “Be My Eyes”: Hulp vragen aan ziende personen18-08-2023 04:08:26
 68. VoiceOver, schermuitleesprogramma (screenreader) voor blinden en slechtzienden16-08-2023 05:08:49
 69. Toegankelijkheidsopties van diverse webbrowsers15-08-2023 07:08:00
 70. Screenreader (schermuitleesprogramma) voor blinden en slechtzienden15-08-2023 07:08:48
 71. Objectherkenningsapps voor blinden en slechtzienden12-08-2023 12:08:52
 72. Tekstherkenningsapps voor blinden en slechtzienden12-08-2023 11:08:45
 73. Tekst vergroten op je smartphone of tablet10-08-2023 04:08:36
 74. Mobiliteits- en navigatieapps voor blinden en slechtzienden09-08-2023 04:08:04
 75. App OKO: Hulp bij navigatie en mobiliteit voor blinden en slechtzienden09-08-2023 03:08:42
 76. Toegankelijkheidsopties van diverse social media07-08-2023 05:08:57
 77. Nieuwsbrieven bij organisaties rond blinden en slechtzienden05-08-2023 05:08:00
 78. App Zuzanka: Vervaldatumscanner voor blinden en slechtzienden03-01-2023 12:01:27
 79. WhatsApp-groepen voor blinden en slechtzienden25-01-2022 06:01:07
 80. App Fun Sounds en Sound Effects: Geluiden afspelen met duidelijke weergave voor slechtzienden08-04-2021 10:04:52
 81. Mailgroepen rond blinden en slechtzienden06-11-2014 05:11:58
 82. Facebook rond visuele handicap16-08-2014 07:08:25

Laatst bijgewerkt op 4 april 2024 – 12:17