NL Gezocht: Blinde ervaringsdeskundige (voor boek)

Beste,

Mijn naam is Jeroen Terlingen en ik ben oud-redacteur van Vrij Nederland en docent journalistiek. Daarnaast maak ik (medische) films en schrijf ik boeken, zowel fictie als non-fictie. (www.jeroenterlingen.nl) Eén van de personages in mijn volgende roman (mijn 25e boek) is blind.
Om deze figuur zo overtuigend en geloofwaardig mogelijk tot leven te laten komen, heb ik zoveel mogelijk gelezen. Toch heb ik behoefte aan een of meerdere gesprekken met een ervaringsdeskundige, die mij deelgenoot wil maken van de specifieke problematiek van iemand zonder gezichtsvermogen.

Is het mogelijk een oproep te plaatsen voor een contact – het liefste in Nederland, maar Vlaanderen mag ook – met een vrijwilliger (man of vrouw), die bereid is een geïnteresseerde leek te woord te staan? Het minste dat ik kan toezeggen is een exemplaar van mijn nieuwe roman!

Bij voorbaat dank ik u voor uw moeite en gewaardeerde hulp.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Terlingen
E-mail: mail@jeroenterlingen.nl

Deel dit:
Advertenties

  1. NL Gezocht: Feedback op online shoppen met een schermuitleesprogramma11-06-2024 11:06:44
  2. BE Oproep: 24/10: Brussel – Filem’On for professionals: event rond audiodescriptie11-06-2024 11:06:19
  3. Oproep: App “G-SportMatch”11-06-2024 05:06:30
  4. NL Oproep: Amsterdam – Testpanel voor “De Stem van Nederland”!03-06-2024 11:06:15
  5. Gezocht: Uitdaging die studenten kunnen oplossen29-05-2024 06:05:46
  6. BE Oproep: Test van VDAB-website24-05-2024 06:05:01
  7. BE Oproep: Toegankelijkheid zwembaden24-05-2024 06:05:00
  8. Gezocht: Test van toegankelijke websites22-05-2024 02:05:29
  9. NL Gezocht: Blinde ervaringsdeskundige (voor boek)21-05-2024 06:05:19
  10. BE Gezocht: Ouders van kinderen met Retinitis Pigmentosa16-05-2024 04:05:56
  11. NL Oproep: Visuele beperking & Navigatie01-05-2024 05:05:20
  12. Oproep: ‘Zegt het voort en red Radio509!’30-04-2024 06:04:30
  13. NL: Enquête DB tolkgebruikers24-04-2024 04:04:37
  14. Enquête: Sociale interactie tussen kinderen met en zonder visuele beperking22-04-2024 04:04:42
  15. Gezocht: Interview voor Bachelorpaper dramatherapie22-04-2024 04:04:23
  16. NL Oproep: Toegankelijkheid moderne bordspellen voor blinden en slechtzienden03-02-2024 07:02:15
  17. BE: Rode Duivels voor supporters met een beperking02-02-2024 07:02:18
  18. BE Gezocht: 15-26/06/24 – Blinde en slechtziende obers31-01-2024 06:01:47
  19. BE Oproep: Mechelen – Inzameling oude brillen12-05-2023 05:05:03
  20. BE Oproep: Een tandempiloot vinden … Dat kan!04-05-2017 01:05:27

Laatst bijgewerkt op 21 mei 2024 – 18:12