Werkervaring opdoen bij Bartiméus

Als organisatie voor slechtzienden en blinden heeft Bartiméus onder andere als doel de arbeidsparticipatie van VIP’s* te verbeteren. Aan werkgevers vragen we om vacatures open te stellen voor banen, werkervaringsplekken en stages. Daar waar mogelijk, neemt Bartiméus zelf ook mensen met een visuele beperking in dienst. De redactie sprak met Ahmed (slechtziend, 21) en vroeg naar zijn stage-ervaring bij Bartiméus.

Foto: Ahmed achter PC op werkplek BartiméusAhmed liep eerder dit jaar 15 weken stage op de afdeling Huisvesting in Doorn. Deze afdeling voert het projectmanagement van de nieuwbouwprojecten van Bartiméus en coördineert de renovaties en verbouwingen van bestaande woningen en gebouwen. “Het was een leuke en drukke stageperiode”, vertelt Ahmed. “Mijn taak was het ondersteunen van het team. Ik controleerde offertes, gaf mijn bevindingen, deed de voorbereiding van kleine klussen voor beheer en ik ondersteunde bij het maken van de meerjarenplanningen voor onderhoud.” En…vult hij lachend aan: “Ik haalde de lekkerste koffie en thee voor m’n collega’s en loste hier en daar ook nog wat digitale probleempjes op.”

Een slechtziende die een baan ambieert in de bouwwereld? Kan dat wel? “Het werken als slechtziende in de bouwwereld is heel lastig hoor ik dikwijls. Maar ik denk dat wanneer je als slechtziende je alleen focust op de dingen die je (nog) goed kunt, er ook plek voor je is. Ook in de bouw is het digitale tijdperk ingetreden, dus tekeningen zijn digitaal en offertes gaan via de mail… Kortom, er is veel gedigitaliseerd. Voor mij is dat een uitkomst. Ik maak daarnaast gebruik van een digitale loep voor de kleine lettertjes en afbeeldingen die ik niet kan lezen of zien. Dus ik voel me in de uitoefening beslist niet beperkt!”

Inmiddels is Ahmed geslaagd voor zijn mbo-opleiding ‘Bouwkunde’. Wat ga je na de zomer doen? Werken of doorleren? “Ik ga de 4-jarige hbo-studie Bouwkunde doen. Met mijn bouwkundige achtergrond kan ik de opleiding in 3 jaar doen, met 1 jaar specialisatie Bedrijfskunde. Ik heb er zin in.”

Door je stage bij Bartiméus heb je even ‘gesnuffeld’ aan het werkveld. Wat zou jij tegen jouw toekomstige werkgever willen zeggen? “Ik wil graag dat hij mij de kans geeft om me te bewijzen op de werkvloer en dat hij gelooft in mijn mogelijkheden! Ook moet m’n werkgever beseffen dat een werknemer met een functiebeperking sommige dingen gewoon niet kan. Maar uiteraard kun je met 100% inzet de beperking zo klein mogelijk maken.”

Bartiméus wenst Ahmed een succesvolle loopbaan toe!

(* VIP: Visually Impaired Person)

Delen
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

  1. Tienduizenden jonggehandicapten extra genaaid13-05-2018 06:05:37
  2. 30.000 jonggehandicapten zitten zonder werk én uitkering13-05-2018 06:05:04
  3. Van Ark wil aanpassingen doen in plan arbeidsongeschikten26-04-2018 09:04:30
  4. Banenplan gehandicapten onder vuur26-04-2018 09:04:16
  5. Van Ark op zoek naar draagvlak voor banenplan26-04-2018 09:04:40
  6. Steeds meer jonggehandicapten zitten thuis zonder uitkering24-04-2018 07:04:27
  7. Twijfel knaagt aan kabinetsplan voor gehandicapten20-04-2018 08:04:56
  8. Floris is slechtziend en werkt bij het ministerie van Binnenlandse Zaken14-04-2018 12:04:45
  9. Kabinetsplan werknemers met arbeidshandicap in strijd met mensenrechten14-04-2018 12:04:07
  10. Drukke week voor Leidse Jiska: in actie tegen loonplan voor arbeidsgehandicapten14-04-2018 12:04:38
  11. Waarom hebben overheden zo weinig op met gehandicapten?13-04-2018 10:04:04
  12. ‘Kabinetsplan arbeidsgehandicapten in strijd met mensenrechten’12-04-2018 09:04:12
  13. Babbage biedt alternatief voor gebruikers van Cobra11-04-2018 10:04:14
  14. Werkgevers ‘daten’ er flink op los met arbeidsgehandicapten10-04-2018 07:04:05
  15. Participatie gehandicapten blijft achter bij rest bevolking09-04-2018 03:04:13
  16. Zelfs het zicht op zelfstandige toekomst voor blinde jongeman in gevaar door hoge eigen bijdrage06-04-2018 07:04:30
  17. Mensen met arbeidsbeperking eenvoudiger aan werk helpen28-03-2018 08:03:38
  18. Kabinet wil één regeling voor loon arbeidsgehandicapten28-03-2018 08:03:23
  19. Werkgevers mogen mensen met handicap onder minimumloon gaan betalen27-03-2018 09:03:37
  20. Slechtziende Floris wil werk!23-02-2018 08:02:43
  21. Ik ben slechtziend maar niet achterlijk!21-12-2017 02:12:44
  22. Doof of blind en nooit opgeven: ‘Deze baan betekent heel veel’02-12-2017 09:12:13
  23. Het #B-Team komt je helpen – Afl. 1 Floris wil werk!07-10-2017 08:10:23
  24. Plicht op aannemen gehandicapte10-09-2017 08:09:31
  25. Een masseur met veel passie06-09-2017 02:09:40
  26. Werk zoeken: Nationale Talentenbank voor personen met een handicap28-06-2017 11:06:07
  27. KPN geeft blinden en slechtzienden een kans in het bedrijf18-06-2017 03:06:49
  28. Gastblog Martine: Hoe doe jij dat? Trainingen geven als je blind bent18-06-2017 02:06:58
  29. ‘Wij staan te springen om mensen: waar zijn ze?’17-06-2017 01:06:48
  30. Werken met een visuele beperking: Robert Goedhart17-06-2017 01:06:19
  31. ‘Straks heb ik geen collega’s meer die vragen hoe mijn weekend was’17-06-2017 01:06:53
  32. Marrits zoektocht naar werk17-06-2017 01:06:19
  33. Je bent blind en je wilt werken17-06-2017 01:06:47
  34. Het leuke aan dit werk is, dat ik mag werken17-06-2017 01:06:22
  35. n wéér stopt een gehandicapte met werken vanwege regelgeving17-06-2017 01:06:26
  36. ‘Ik zet nooit in mijn sollicitatiebrief dat ik slechtziend ben’16-06-2017 08:06:02
  37. Werk & werkplekaanpassingen16-06-2017 08:06:22
  38. Een baan na topsport voor zwemster Marion15-06-2017 05:06:22
  39. Brailleregel en golden retriever mee naar het werk15-06-2017 03:06:26
  40. URconnected staakt activiteiten14-06-2017 09:06:53
  41. “Kijk naar talent, niet naar de beperking”13-06-2017 04:06:20
  42. ‘Zichtbaar in Werk’ helpt jongeren die slechtziend of blind zijn aan werk13-06-2017 04:06:50
  43. ‘Weinig werkgevers nemen arbeidsbeperkten aan’11-06-2017 10:06:32
  44. Werkplekaanpassing: Scripting en netwerkinstallaties11-06-2017 08:06:32
  45. Landelijke aandacht voor samenwerking URconnected en Bartiméus College16-12-2015 12:12:12
  46. Hoe voorkom ik overbelasting in mijn werk10-12-2015 09:12:58
  47. Kompaan opent tweede vestiging in Ermelo28-09-2015 07:09:51
  48. Proson benoemt nieuwe directeur28-09-2015 07:09:51
  49. Politiek zet mensen met visuele arbeidsbeperking buitenspel28-09-2015 07:09:51
  50. Proson ondertekent intentieverklaring28-09-2015 07:09:51
  51. Ook voor slechtzienden en blinden is afstand tot arbeidsmarkt overbrugbaar28-09-2015 07:09:51
  52. Tweede Kamerfractie SGP bezoekt Proson28-09-2015 07:09:51
  53. Bartiméus: Tweede Kamerfractie SGP steunt Proson28-09-2015 07:09:51
  54. Baan voor alle blinden en slechtzienden28-09-2015 07:09:51
  55. Kabeldoosmachine nieuwe uitdaging bij Proson28-09-2015 07:09:51
  56. ‘Proson moet goede voorbeelden bekendmaken’28-09-2015 07:09:51
  57. Proson maakt het ingewikkelde simpel28-09-2015 07:09:51
  58. Proson vindt oplossing voor braille drukwerk28-09-2015 07:09:50
  59. Proson en GGz gaan strategisch samenwerkingsverband aan28-09-2015 07:09:50
  60. Bon Appétit opent gastvrij de deur28-09-2015 07:09:50
  61. Uit onderzoek: slechtzienden en blinden willen presteren28-09-2015 07:09:49
  62. Website koppelt hoogopgeleide werknemer met beperking aan werkgever28-09-2015 07:09:49
  63. ‘Onbeperkt aan de Slag’ – Nieuw samenwerkingsverband voor inclusieve arbeidsmarkt28-09-2015 07:09:49
  64. Studeer je en heb je een handicap? Vertel het hier!28-09-2015 07:09:49
  65. Vacaturebank JobAccept28-09-2015 07:09:49
  66. Werkervaring opdoen bij Bartiméus28-09-2015 07:09:49
  67. Vacaturebank JobAccept is ook een tool voor doven en slechthorenden28-09-2015 07:09:49
  68. Spotlight: Noureddine kiest voor Video-CV28-09-2015 07:09:49
  69. Video-CV Noureddine Tamraoui – “Video-CV geeft een completer beeld van mij”28-09-2015 07:09:49
  70. Werken aan kwaliteit in PRIME-project: Locatie Bartiméus wil Internationaal keurmerk28-09-2015 07:09:49
  71. We stoppen pas als iemand goed op z’n plek zit28-09-2015 07:09:49
  72. Profiteren van de som der delen28-09-2015 07:09:49
  73. Slechtziend en aan het werk blijven. Nieuwe technologie biedt nieuwe mogelijkheden28-09-2015 07:09:48
  74. Bezoek arbeidsdeskundigen UWV bij Bartiméus28-09-2015 07:09:48
  75. Arbeidsdeskundigen maakten kennis met Bartiméus Werken28-09-2015 07:09:48
  76. Boeiend werkbezoek arbeidsdeskundigen NVvA28-09-2015 07:09:48
  77. Bartiméus blij met keurmerk bijscholing arbeidsdeskundigen28-09-2015 07:09:48
  78. Noureddine kiest voor Video-CV28-09-2015 07:09:48
  79. Bartiméus doet aan Functiecreatie28-09-2015 07:09:48
  80. Banen creëren voor mensen met arbeidsbeperking28-09-2015 07:09:48
  81. Talentmaximalisatie programma28-09-2015 07:09:48
  82. Met een visuele beperking toch aan het werk28-09-2015 07:09:48
  83. Het Denk Anders Debat28-09-2015 07:09:48
  84. CV uploaden bij “Visio Zicht op Werk”28-09-2015 07:09:48
  85. Wat wordt jouw volgende baan?28-09-2015 07:09:47
  86. Voorlopig geen zicht op verlenging ‘Nieuw zicht op werk’28-09-2015 07:09:47
  87. Succesvolle pilot helpt blinden aan baan28-09-2015 07:09:47
  88. Ook hond handicap voor baan blinde28-09-2015 07:09:47
  89. Visusrijk – het netwerk van rijksambtenaren met een visuele beperking – http://www.visusrijk.nl28-09-2015 07:09:47
  90. Meer mensen met beperking bij regulier bedrijf28-09-2015 07:09:47
  91. Magazine UWV Perspectief ook voor mensen met visuele handicap28-09-2015 07:09:47
  92. Sociale bedrijven doen ‘t goed – NOS28-09-2015 07:09:47
  93. Meer bazen willen werken met gehandicapten28-09-2015 07:09:47
  94. Ook voor slechtzienden plek op de arbeidsmarkt28-09-2015 07:09:47
  95. “Ga je droom achterna”28-09-2015 07:09:47
  96. Wajongers presenteren radioprogramma bij Werken.FM”Wat Nou Wajong?!”28-09-2015 07:09:46
  97. Ooglijn ook bij ICT-problemen op het werk24-06-2015 01:06:10
  98. Werkplekaanpassing: Scripting en netwerkinstallaties26-04-2015 05:04:26
  99. IBM: “Zelfanalyse is heel belangrijk”18-04-2015 08:04:41
  100. Cijfers 2014: Visio ondersteunt 450 werkenden met visuele beperking15-03-2015 09:03:54
  101. Do’s en dont’s voor gemeenten26-02-2015 09:02:15
  102. Babbage als officiële partner van KPN Contact07-02-2015 07:02:14
  103. Functiecreatie / Jobcaring heeft de toekomst #omdenken21-01-2015 02:01:52
  104. Werkgevers lanceren internetplatform ’Amsterdam. Onbeperkt aan de slag’20-01-2015 09:01:58
  105. Babbage – Softwareanalyse werkplekaanpassing12-01-2015 12:01:40
  106. Interview met werkgever Remko Brilman22-12-2014 10:12:55

Laatst bijgewerkt op 28 september 2015 – 19:27