TV-tips met audiodescriptie

Beste kijker met audiodescriptie,

Jasper Vloemans is nog niet op zijn bestemming, maar we vragen nu al even je aandacht voor de reportage over het draaien van de reeks. De speciale aflevering geeft een mooie inkijk in de professionele avonturen bij deze serie. De acteurs met Down laten zien wie ze echt zijn. Op donderdag 26/10 om 20u40 op Eén en om 20.55 op Eén+ (met een kwartier vertraging dus).

Na Tytgat Chocolat volgt vanaf 29 oktober op zondagavond nog een nieuwe reeks waarop we bijzonder trots zijn: Tabula rasa met Veerle Baetens in de hoofdrol. Bloedstollend en vernieuwend.

In de nieuwe psychologische thriller Tabula rasa is Mie D’Haeze, een jonge vrouw die kampt met geheugenverlies, de enige sleutel in de mysterieuze verdwijningszaak van Thomas

De Geest. Om De Geest terug te vinden, moet Mie haar weg zoeken in het raadselachtige doolhof van haar hoofd, en de puzzelstukken proberen te leggen van wat er precies gebeurd is. Niet te missen.

Je kunt deze zondagavondreeks 9 weken lang rechtstreeks met audiodescriptie bekijken om 21u30 op één+, dat is het derde kanaal (overdag Ketnet), of op één met AD via de taalkeuze. Opgelet! De laatste aflevering valt niet op zondagavond/kerstavond, maar op maandagavond, dus op kerstdag.

Later kan je de serie uitgesteld bekijken op VRT NU bij de categorie “audiodescriptie”.

Een inleiding op het verhaal en de personages krijg je binnenkort op de website van één op de pagina van audiodescriptie.

Meer informatie over AD kan je volgen via onze facebookpagina audiodescriptie@VRT.

We wensen je spannende zondagavonden!

Vriendelijke groet,
Het AD-team

Delen
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

  1. Tabula rasa met audiodescriptie25-10-2017 11:10:47
  2. TV-tips met audiodescriptie11-10-2017 11:10:23
  3. TV-tip: Dit najaar op Eén drie fictieseries met audiodescriptie10-08-2017 06:08:08

Laatst bijgewerkt op 11 oktober 2017 – 11:32