Stem op: Nicole Kort met het syndroom van Usher

Lieve mensen,

Vanaf vandaag tot 10 oktober kunnen jullie stemmen op jouw Unieke sporttalent in de eerste ronde. Er zijn 3 rondes en daarna volgt de halve finale en finale.

Door een bekende van het project Samen voor Goud van NOC NSF ben ik hiervoor opgegeven, Fernand heeft ook de te lezen tekst geschreven over mij. Ik voel me vereerd opgegeven te zijn en door de eerste selectie heen gekomen te zijn!

Dit bied voor mij een mogelijkheid om mijn loopgroep en alle buddys positief in het zonnetje te zetten. Zonder hun zou ik namelijk niet kunnen hardlopen!

Mocht ik uiteindelijk winnen, dan gaat het geldbedrag naar de loopgroep gRUNN. Sporten met een beperking doe je namelijk niet alleen, het is een team prestatie!

Help jij me mee door op mij te stemmen en anderen op te roepen hetzelfde te doen?
https://www.unieksporten.nl/sporttalent/deelnemers/30/nicole-kort/stemronde/1

***

Nicole Kort heeft het Usher syndroom en is geleidelijk aan doof en blind geworden, echter houdt dit haar niet tegen om meermalen per week te gaan hardlopen met een buddie/groep. Ze heeft dan met haar buddie een lint en de buddie geeft aanwijzingen over obstakels etc. Ze probeert zo normaal mogelijk te leven en te sporten/bewegen. Ipv thuis te blijven fiets ze op een tandem en probeert zoveel mogelijk sporten/activiteiten uit om te kijken of het werkt voor haar of niet. Onlangs heeft ze meegedaan aan een obstacle run en heeft alle obstakels overwonnen. Bijvoorbeeld een drijvende houten brug. De brug van zes meter heeft ze ook gehaald en die van 12 meter heeft ze een aantal meter overwonnen (beiden zonder hulp). Persoonlijk inspireert ze mij om niet op te geven en te denken in mogelijkheden ipv beperkingen. Zie ook haar Facebook pagina: Nicole rent voor genezing (https://www.facebook.com/pg/Nicolerentvoorgenezing/about/?ref=page_internal)

Delen
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

  1. Stem op Vrienden der Blinden20-11-2017 02:11:27
  2. Stem op “Mijn Gezicht”09-11-2017 04:11:16
  3. Stem Luisterpuntbibliotheek naar een Bib Web Award. Alvast bedankt!25-10-2017 11:10:06
  4. Stem op: Nicole Kort met het syndroom van Usher01-10-2017 08:10:47

Laatst bijgewerkt op 1 oktober 2017 – 08:55