NL Gezocht: Universitair onderzoek rond betaalervaring voor blinden en slechtzienden

Mijn naam is Jackie. Ik ben een masterstudent van de TU Delft in Nederland en studeer industrieel ontwerpen. Ik ben onlangs begonnen met mijn afstudeerscriptie over de betaalervaring voor slechtzienden in het openbaar. Nu onze betaalmethoden digitaal en contactloos worden, is het ontwerpdoel om deze diensten toegankelijker te maken voor mensen met een visuele beperking.

Ik vroeg me af of ik in contact kan komen met mensen met een visuele beperking in Nederland die geïnteresseerd zijn om mij te helpen. Ik wil minstens één keer met ze gaan winkelen, later als het prototype verder ontwikkeld is, heb ik ook enkele deelnemers nodig om het ontwerp te testen.

Natuurlijk help ik ze graag met wat boodschappen. Ik heb al twee interviews gedaan met mensen die ik in Delft heb gevonden en die zijn erg goed bevallen. Laat het me weten als je iemand kent die interesse heeft om mee te doen.

Alvast dank!

Over mij: Mijn naam is Jackie Fei. Ik kom oorspronkelijk uit het noorden van China (het is koud!). Als ontwerper ben ik gepassioneerd door inclusief design omdat ik een familielid heb dat in een rolstoel zit. Ik woon nu ongeveer 2 jaar in Delft voor mijn studie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om restaurants te verkennen, met vrienden te koken en te wandelen in de natuur.
Ik kijk er naar uit om met je in contact te komen!

Hartelijke groeten
Jackie
Y.Fei@student.tudelft.nl

(De communicatie met Jackie verloopt in het Engels)

Delen
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

  1. NL Oproep: Vragenlijst over de behandeling van glaucoom06-07-2022 03:07:06
  2. BE Oproep: Schrijfwedstrijd ‘Het laatste oordeel’: Doe je mee?06-07-2022 09:07:11
  3. BE Gezocht: Acteertalent met visuele beperking05-07-2022 05:07:52
  4. NL Gezocht: Visuele handicap & WaJong05-07-2022 12:07:00
  5. Doe ook mee met de Myopie enquête!02-07-2022 03:07:51
  6. Special Tour de France 2022 belooft een spectaculaire Tour02-07-2022 05:07:24
  7. NL Enquête: European Disability Card (EDC) in Nederland22-06-2022 05:06:19
  8. NL: Onderzoek naar de verbetering van de verkeersveiligheid van gehandicapte voetgangers op zebrapaden met verkeerslichten22-06-2022 12:06:21
  9. NL Gezocht: Vrijwilligers voor project Relatiebeheer ziekenhuizen21-06-2022 04:06:26
  10. Dendermonde – Belgisch Centrum voor Geleidehonden op zoek naar pleeggezinnen voor pups21-06-2022 04:06:56
  11. NL: Zinnenprikkelende kunst voor blinden, slechtzienden en daar voorbij! (met oproep)19-06-2022 03:06:03
  12. Gratis: Nieuwe Testament in braille15-06-2022 01:06:22
  13. BE Gezocht: Pedagogische hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden15-06-2022 01:06:23
  14. BE Oproep: Hoe moet de DG HAN communiceren met jou?15-06-2022 05:06:18
  15. NL Gezocht: Het Oogfonds zoekt kinderen met (hoge) myopie 🤓 (én hun ouders)14-06-2022 06:06:29
  16. Brailleliga – Ontdek de Vakantiebox voor Braillekids!13-06-2022 02:06:00
  17. Oproep: Slimme deurbel voor blinden en slechtzienden05-06-2022 06:06:57
  18. NL Gezocht: Deelnemers voor onderzoek naar computerspel voor brussen02-06-2022 07:06:10
  19. NL Gezocht: Universitair onderzoek rond betaalervaring voor blinden en slechtzienden30-05-2022 05:05:13
  20. BE Oproep: Thesis toegankelijkheid overheidswebsites26-05-2022 05:05:55
  21. NL Oproep: Digitale puzzel toegankelijk maken23-05-2022 09:05:04
  22. NL Gezocht: Interview over blind zijn20-05-2022 10:05:01
  23. NL Oproep: Test app verkeerslichten voor blinden en slechtzienden17-05-2022 06:05:33
  24. Enquête: AI-bril voor omgeving gezichtsherkenning17-05-2022 06:05:24
  25. NL Oproep: Vragen over KPN-app17-05-2022 06:05:06
  26. BE Oproep: Ervaren van visuele schoonheid van kunst & interieur17-05-2022 05:05:01
  27. NL Oproep: Light-Up Cane, voor iedereen!17-05-2022 05:05:54
  28. NL: Moergestel – Geef u op voor “Let’s go” Revalidatiewandelweek Visio in september14-05-2022 04:05:53
  29. NL Oproep: Enquête duurzaamheid en toegankelijkheid09-05-2022 12:05:39
  30. BE Oproep: Masterproef seksualiteitsbeleving van vrouwen met een visuele beperking09-05-2022 12:05:07
  31. NL Oproep: Blindentribune Nederlands elftal juni 202207-05-2022 04:05:02
  32. Oproep: Studie over cel- en gentherapie (tegen vergoeding)06-05-2022 10:05:40
  33. Oproep: Toegankelijkheid van balkon29-04-2022 11:04:16
  34. BE Oproep: Speak up! spoken word voor jongeren met en zonder beperking27-04-2022 01:04:03
  35. Oproep: Interview rond gezondheidsapps26-04-2022 05:04:56
  36. NL Oproep: Onbeperkt ondernemen26-04-2022 09:04:18
  37. NL Oproep: Toegankelijkheid verbeteren van theater/show/evenementen26-04-2022 09:04:29
  38. Teken de petitie: Perfect imperfect!26-04-2022 05:04:18
  39. NL Gezocht: Deelnemers voor museum Beeld en Geluid Den Haag23-04-2022 06:04:15
  40. NL Oproep: Onderzoek toegankelijk platform blinden en slechtzienden22-04-2022 06:04:28
  41. NL Oproep: Doe mee met Walk4Light15-04-2022 05:04:26
  42. Oproep: Artificiële Intelligentie & mensen met visuele handicap14-04-2022 05:04:53
  43. BE Gezocht: Kunstliefhebbers met een visuele beperking12-04-2022 05:04:27
  44. NL Gezocht: Voorlichters bij de Oogvereniging08-04-2022 05:04:15
  45. BE Gezocht: Participanten met visuele beperking & migratieachtergrond07-04-2022 03:04:53
  46. NL Gezocht: Verbetering van ABN AMRO app of internetbankieren07-04-2022 01:04:35
  47. BE Oproep: Testen van nieuwsapps door mensen met een visuele handicap06-04-2022 05:04:40
  48. BE Oproep: Een tandempiloot vinden … Dat kan!04-05-2017 01:05:27

Laatst bijgewerkt op 31 mei 2022 – 17:18