NL Gezocht: contact met mensen met myope CNV

Een oproep van Suzie: “Ik wil graag in contact komen met mensen met de diagnose myope CNV. Ik ben Suzie, 40 jaar, en heb in januari 2018 de diagnose myope CNV aan één oog gekregen.”

“Er is toen een bloedvaatje in één oog geknapt, en dit komt heel waarschijnlijk door mijn hoge bijziendheid (-7). Door de CNV is er vocht op mijn netvlies gekomen, en dit vervormde mijn beeld. Dit is behandeld met Avastin-injecties. Deze behandeling heeft gewerkt, maar ik heb nu wel een litteken op mijn netvlies. Door het litteken zie ik dingen scheef met het oog.”

“Momenteel zie ik scheef met beide ogen (terwijl mijn andere oog ‘goed’ is). Hiervoor hebben oogartsen – tot nu toe – geen verklaring. Ook kan ik nauwelijks informatie vinden over de gevolgen van (een behandelde) myope CNV, en hoe hiermee om te gaan in het dagelijks leven/werk.
Heel graag kom ik in contact met mensen die ook myope CNV hebben, voor het uitwisselen van ervaringen.”

“Dus heb je dezelfde oogaandoening als ik en wil je hierover met mij in gesprek gaan? Mail dan jouw contactgegevens naar mijn jobcoach van Koninklijke Visio Martijn Wehrmeijer, martijnwerhrmeijer@visio.org. Martijn zorgt er vervolgens voor dat we in contact komen.”

Bron: https://www.visio.org/nl-nl/home/actueel/ander-nieuws/2018/juli/oproep-suzie-contact-met-mensen-met-myope-cnv

Delen
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

  1. NL Gezocht: contact met mensen met myope CNV11-07-2018 06:07:28
  2. BE Gezocht: Campagne Hart voor Handicap – Blind meisje05-06-2018 09:06:47
  3. NL Gezocht: Kind met albinisme voor interview kinderblad Kits31-05-2018 05:05:46

Laatst bijgewerkt op 11 juli 2018 – 06:32