PXL ontwikkelt topbediening voor blinde en dove horecaklanten

Slechthorende, slechtziende, blinde en dove horecaklanten mogen gerust zijn: dankzij Accent Gastronomy – een Europees project – worden cafés en restaurants geïnformeerd hoe ze deze doelgroep op gepaste wijze bedienen. GastronomyBelgië wordt vertegenwoordigd door Toerisme Vlaanderen, Hogeschool PXL en Inter. Aan de hand van vormingen wil het project horecapersoneel en management laten nadenken over aantrekkelijke, trendy en toegankelijke horeca, voor iedereen.

Lees meer via: http://www.limburg-actueel.be/index.php?job=lve&id=15331#.WUN_P-vyiC0

Delen
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

  1. Minister en sterrenchef brunchen als slechtzienden18-06-2017 03:06:59
  2. Eerste tien restaurants ontvangen Keurmerk Toegankelijkheid17-06-2017 01:06:28
  3. Toegankelijke horeca voor blinden en slechtzienden16-06-2017 04:06:04
  4. Horeca moet toegankelijker voor doven en blinden16-06-2017 04:06:14
  5. PXL ontwikkelt topbediening voor blinde en dove horecaklanten16-06-2017 08:06:58
  6. “Horeca moet toegankelijker voor gehandicapten”05-02-2017 08:02:41
  7. Horeca krijgt tips voor blinde klanten10-06-2016 07:06:18
  8. EyeKey – Lekker Inclusief – Toegankelijke horeca voor blinde en slechtziende klanten09-06-2016 08:06:54
  9. Omgangstips met blinden en slechtzienden16-07-2015 09:07:12
  10. Hoe omgaan met blinden?10-02-2015 08:02:39
  11. Spreek slechtzienden of blinden best eerst aan07-01-2015 11:01:45
  12. Informatieve brochure voor ziekenhuispersoneel14-07-2014 12:07:13
  13. Week van de Brailleliga13-09-2013 06:09:15
  14. Gezin en Handicap geeft brochure uit met antwoorden op vragen van jonge ouders29-05-2013 06:05:36
  15. Tips voor thuis aan tafel voor personen met een visuele handicap06-06-2011 06:06:24
  16. Tips voor de omgang met blinden en slechtzienden29-05-2011 07:05:26

Laatst bijgewerkt op 16 juni 2017 – 08:31